Bilete Hara in concert caritabil pentru Navimed! - 29 ian '20 - Old Mike Pub

Hara in concert caritabil pentru Navimed!

Old Mike Pub, București

miercuri, 29 ianuarie '20

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Asociația NaviMED organizează miercuri, 29 Ianuarie la ora 19:30 la Old Mike Pub Bucuresti,un concert caritabil de exceptie, in sprijinul unui pacient, beneficiar al Asociatiei Navimed-Navigatori Medicali, diagnosticat cu boala Wilson. Fondurile obținute vor fi destinate, în integralitate, achizitionarii unui medicament indisponibil in Romania, menit sa asigure tratamentul necesar pentru 1 an de zile, al carui cost este de 10000 lei.

NaviMED este o asociație afiliată Asociației MagiCAMP,înființată din necesitatea de a oferi consiliere și sprijin informațional și psihologic persoanelor afectate de diverse afecțiuni severe.

Mare parte dintre activitățile NaviMED sunt desfășurate de peste 10 ani de navigatori care au colaborat în trecut și colaborează atât cu MagiCAMP, cât și cu alte asociații care sprijină pacienții cu afecțiuni grave din România.

Navigatorul de pacient este un soi de avocat al lui. Noi suntem, practic, alături de pacient din momentul diagnosticului și îl ghidăm prin tot acest sistem sanitar așa încât să câștige, de fapt, cel mai mult. De când am devenit navigator de pacienți, la mine au ajuns foarte multe cazuri  terminale din zona asta a cancerului, atât adulți, cât și copii. Iar asta mi se pare extrem de greu de suportat, pentru că dacă pentru cei în faze incipiente mai poți face ceva, pentru cei aflați în ultimele stadii ale bolii chiar nu mai poți face nimic. Atunci mi-am dat seama cât de important este să punem accentul și pe educația oamenilor și pe prevenție, fie ea primară, adică recunoașterea factorilor de risc în cancer, pe care nici acum mulți oameni nu îi știu.” (dr. Silvia Coman, președinte Asociației NaviMED și pacient oncologic).


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si international prin www.kooltix.com si in format fizic in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman,  Libmag si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.