Bilete Hara - 29 dec '17, ora 22:45 - Beraria H

Hara

Beraria H, București

vineri, 29 decembrie '17, ora 22:45

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vineri, 29 Decembrie, trupa HARA te invită la un concert spectaculos, pentru un sfârșit de 2017 glorios.

Hara a luat ființă în mai 2000 la Cluj-Napoca, la inițiativa lui Flavius Buzilă care si-a propus să aducă un suflu nou, proaspăt în muzica românească. Trupa a fost remarcată imediat datorită creațiilor originale, extrem de inspirate, ce combină cu multă naturalețe elemente de rock alternativ, electro-pop, sonorități celtice și folclor românesc, cu versuri grăitoare, cu mesaj, într-o interpretare unică, personală. Într-o țară dominată de superficialitate și playback, Hara și-a făcut un adevarat atu din show-urile live, colorate și imprevizibile, de o foarte bună prestație artistică, care au făcut deliciul zecilor de mii de spectatori, trupa având un număr record de concerte chiar și în perioadele de pauză discografică.

Acces: 20:00 | Show: 22:45

Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă. 

Achizitionarea biletelor nu implica rezervarea unei mese! Dupa achizitionarea biletelor va rugam sa sunati la numarul afisat pe bilet!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.