Bilete Hangariada 2023 - 19-21 mai '23 - Aeroclubul Alexandru Matei

Hangariada 2023

Aeroclubul Alexandru Matei, Iași

19-21 mai '23

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ne revedem sub semnul artei, muzicii și al zborului.
Pentru a 11-a ediție de festival pregătim o nouă serie de show-uri aviatice, zboruri pentru public, concerte live în fiecare zi și instalații artistice realizate de artiști ieșeni.
Programați-vă weekendul 19 – 21 Mai să veniți la Aerodromul Iași pentru a vă bucura de concertele celor 14 trupe și DJ care vor urca pe scena Hangariada. Artiștii care vor ridica aerodromul în picioare, la dans și cântat sunt:
 
Vineri: DJ Silviu Trik // Fine, It's Pink // Jean Gavril // Omul cu Șobolani
Sâmbătă: DJ Johnny B // DJ Silviu Trik // Pinholes // Vița de Vie // Argatu' // FC DNB
Duminică: DJ Keeble // Missed Call // Fără Zahăr // Bosquito // Wayback DJ Set
Aeroclubul Iași ne pregătește salturi cu parașuta, zboruri cu motoplanorul, cu avionul acrobatic și cu avionul de agrement. Showurile aviatice ale echipei Șoimii României – Hawks Of Romania, care au loc la Iași doar în cadrul Hangariada sunt nelipsite.
Copiii sub 14 ani au acces gratuit în festival, însoțiți de un adult cu bilet.

Festivalul este organizat de Asociația Blueberry și Barbă Lată Events în parteneriat cu Aeroclubul României.
Partenerii festivalului sunt Aeroclubul României, Teo’s Cafe, Levi9 IT Services, Ciuc Premium, Fabrica de Print, Dentesse Clinici Dentare, TBI Bank, Pepsi Max, Promoer Group, la care se alătură susținătorii Iulius Mall, Palibo, Wembley London Dry Gin, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, WET Hardseltzer, Pleiada Boutique Hotel, Evoluce, Iașisting.
Hangariada va răsuna prin intermediul partenerilor media: IQads, Radio România Iași, Viva FM, Iași TV Life și Suplimentul de Cultură.