Bilete HackTheZone conference & challenges - 17-18 oct '19 - Crystal Palace Ballrooms

HackTheZone conference & challenges

Crystal Palace Ballrooms, București

17-18 octombrie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Conferința anuală HackTheZone își propune sa aducă la un loc pasionații de IT Security, prezentatori de top și companii dornice să angajeze cele mai bune talente din domeniu.

Perioada de desfășurare a conferinței este 17-18 Octombrie 2019 la Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucuresti.

Echipa HackTheZone a conceput o competiție de IT Security ce precedă conferința în perioada 12-13 Octombrie, competiția se va desfășura în mai multe locații din București cât și online. Înscrierea la competiție este gratuită pentru toți participanții conferinței HackTheZone, pentru a câștiga competiția, concurenții trebuie să aibă cunoștințe diverse în domenii cum ar fi: Penetration testing, criptografie, programare, Social engineering, forensics, etc.

Concurenții trebuie să își manifeste dorința de a participa la concurs printr-o notificare scrisăcu cel putin 48 ore înainte de începerea concursului la adresa de email [email protected]. Notificarea trebuiesă conțină datele de identificare a biletului, ulterior aceștia vor primi prin email oinvitație pe un canal dedicat concursului -Slack https://hackthezone.slack.com/ unde vor primi detaliile primei probe.

Premiul pus la bătaie de HackTheZone este de pana la 3000 Euro, anunțarea câștigătorului și decernarea premiului se va face în a doua zi de conferința HackTheZone, 18 Octombrie 2019.

Regulamentul concursului și detalii conferinței pot fi găsite pe pagina oficiala:

https://hackthezone.com

Pagina de Facebook:

https://www.facebook.com/hackthezone/

Sau pe canalul de Slack:

https://www.hackthezone.com/slack

Biletele la conferința se pot cumpăra pana pe data de 9 Octombrie.

În perioada 9-16 Octombrie biletele vor putea fi cumpărate dar acestea vor asigura accesul doar la conferința, nu la competiție.

Pretul unui bilet este de 140 Ron.

La cumpărarea unui numar de peste 10 bilete va rog sa ne contactati pe [email protected] 

Vă asteptam în număr cat mai mare la o experiența unică în viața, HackTheZone conference & challenges.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.