Bilete Gura Humorului: Viorica de la Clejani, Ionita si Taraful Clejanilor - 6 mai, ora 20:00 - Vente

Gura Humorului: Viorica de la Clejani, Ionita si Taraful Clejanilor

Vente, Gura Humorului

luni, 6 mai, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Muzica lăutărească se va auzi la Gura Humorului pe 6 mai, de la ora 20.00!
Clejanii aduc pentru voi un super spectacol în sala de evenimente Vente! Clejanii, Viorica și ai ei sunt o singură familie, înrudită muzical. Tradițiile, familia, virtuozitatea sunt lucruri indiscutabile. Poate de neimaginat pentru mulţi, prin muzica lor, acești artiști reușesc să le ofere oamenilor un suport pentru suflet, emoționează și binedispun in acelasi timp! Viorica de la Clejani, Ioniță și Taraful Clejanilor, sunt invitații Vente din ziua de 6 mai 2024 de la ora 20.00! Nu rata ocazia de a crea amintiri de neuitat și de a te distra alături de prieteni Ultra All Inclusive! Te așteptăm la Vente! Pe 6 mai!
Taraful din Clejani a atras atenția presei internaționale, după succesele de la Paris, Madrid, New York, Los Angeles sau Tokyo, Londra sau Rio de Janeiro, iar după scenele internaționale, vor fi și la Gura Humorului unde promit un spectacol unic, o întoarcere în timp și o călătorie în viitor!

De reținut:

- grupurile/persoanele care achiziționează bilete separat, dar doresc să stea la aceeași masă sunt rugate să sune în locație pentru a anunța acest aspect;

- așezarea la masă se face de către cei din locația Vente în funcție de numărul de bilete achiziționate, de numărul locurilor la masă și de momentul achiziționării biletelor;

- Ultra All Inclusive: Muzică live, specialități culinare, băuturi alese, bună dispoziție și distracție garantată marca Vente!

- dress code-ul este : Smart Casual/Elegant