Bilete Guns N'Roses Tribute Concert @ Tribute Nights - 29 ian '20, ora 21:45 - Beraria H

Guns N'Roses Tribute Concert @ Tribute Nights

Beraria H, București

miercuri, 29 ianuarie '20, ora 21:45

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Miercuri - 29 ianuarie - band-ul italian Rocket Queen vor aduce adevărata experiență a unui show Guns N'Roses chiar în Orașul cu Chef de Viață.

Vino să asculți într-o interpetare fidelă cele mai îndrăgite hit-uri: Sweet Child O' Mine, November Rain, Knokin' on Heaven's Door, Welcome to The Jungle și multe altele.

Rocket Queen este un band care a luat naștere în Italia din dragoste pentru muzica legendarilor Axl Rose, Slash și tot ce înseamnă Guns N' Roses ca prezență scenică și interpretare. Cu sute de concerte în Italia și în Europa, aceștia s-au făcut remarcați extrem de rapid, fiind apreciați până și de către Craig Duswalt, asistentul personal al lui Axl Rose, care le-a transmis următoarele cuvinte: ""I've heard these songs a million times (live) and damn, you guys are good." (2010).

Acces: 19:30 // Show: 21:45

Bilete în PRESALE (preț redus - până pe 21 ianuarie)
25 lei - Cat. A presale (în limita a 150 locuri) - în fața scenei cu loc la masă
15 lei - Cat. B presale (în limita a 250 locuri)  - acces general cu loc la masă

Din 22 ianuarie, biletele vor avea prețurile:
40 lei - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă
20 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă  

IMPORTANT:
Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Despre Tribute Nights:
În fiecare miercuri, la Berăria H, te bucuri de cele mai fidele interpretări #live ale artiștilor tăi preferați din toată lumea. Ți-am pregătit show-uri de excepție cu trupe tribut care arată la fel, se îmbracă la fel, au aceeași voce și aceeași energie ca artiștii cărora li se dedică. Mai bine să-i vezi decât să-i pierzi.


Rezervările se fac la: 0725 345 345 / 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.