Bilete GRIMUS #acousticintheGarden - 20 aug '21, ora 20:00 - Gradina Urbana Km 0

GRIMUS #acousticintheGarden

Gradina Urbana Km 0, București

vineri, 20 august '21, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 20 August vă așteptăm la un concert GRIMUS, la Grădina Urbană, începând cu ora 19:00. Cu mai bine de 12 ani de activitate, clujenii de la Grimus au devenit o trupă-fanion a mișcării alternative de la noi din țară. Au lansat până acum 4 albume de studio, cel mai recent - „Unmanageable Species” – în primăvara anului 2018, și au avut concerte în deschiderea unor mari artiști internaționali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby. „Unmanageable Species”, cel mai nou album Grimus, este o colecție de nouă piese diverse, abordând genuri precum rock alternativ, synth pop sau new wave. Pe parcursul noilor cântece Grimus, instrumentațiile discrete se întrepătrund cu versurile melancolice contribuind la crearea unei atmosfere particulare pe întreg materialul.

#Informatii
Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.
Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.
Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.
Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.
Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.