Bilete Golan Symphonic - 14 sep '18 - Arenele Romane

Golan Symphonic

Arenele Romane, București

vineri, 14 septembrie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Se întâmplă din nou: Golan Symphonic. 14 Septembrie 2018. Arenele Romane.

A 3-a ediție consecutivă a evenimentului concept născut la întâlnirea dintre acordurile clasice și muzica electronică adaugă un nou capitol în istoria unor live-uri ce merg dincolo de experiența unui simplu concert.

Anul trecut, cei peste 60 de muzicieni de pe scenă au creat alături de 5.000 de oameni din Arene o simfonie de stări, sunete și lumini, generând o atmosferă greu de uitat. Anul acesta Golan Symphonic duce lucrurile (și) mai departe: un nou line-up din care primul invitat anuntat sunt blegienii de la @Stavoz, un set divers și upgrade-uri care abia așteaptă să fie descoperite vor contribui la o experiență care încearcă de fiecare dată să își depășească limitele.

Ca orice poveste care merită spusă această a treia ediție va marca și încheierea unui ciclu – după concertul de din această toamnă Golan Symphonic se va retrage în culise pentru o vreme, cât să mai adauge noi capitole istoriei sale de până acum.

Povestea de pe 14 Septembrie de la Arenele Romane, însă, o (re)scriem împreună.

Biletele sunt disponibile online după cum urmează:

35 lei - între 27 Iunie și 19 Iulie în limita a 1000 de bilete
49 lei - între 19  Iulie și 14 August 
65 lei - între 14 August și 13 Septembrie
79 lei - în ziua evenimentului și la intrare

Evenimentul este +18 ani.

Partenerii meida care susțin Golan Symphonic sunt: Radio Guerrila, UTV , Zile și Nopți, Infomusic, iConcert, Noizz.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.