Bilete Girls Do The Talking: Yelllow / The Pixels / Jinxy Von D'Ers / Expirat / 15.03 - 15 mar '18, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Girls Do The Talking: Yelllow / The Pixels / Jinxy Von D'Ers / Expirat / 15.03

Expirat Halele Carol, București

joi, 15 martie '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Inimioare și bocanci, parfum și vodcă, piele catifelată și unghii ascuțite, a sosit momentul să le lași pe ele să preia controlul, iar asta nu a fost o rugăminte.

Te așteaptă 3 trupe cu 3 prezențe feminine care vor stinge lumina și vor aprinde scena, care te vor face să vibrezi odată cu difuzoarele și care cu o singură notă cântată-n microfon te vor lăsa fără suflu.

Yelllow - O trupă de electro-pop care flirtează pe groove-uri de trip-hop și dansează până dimineața pe joase de bass. Sunt cea mai pe beat culoare din câte există pe tot spectrul!

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCLBgehjjeS8zvMJWaE0i1fA 

După mai bine de 10 ani de activitate și numeroase experimente muzicale de la electro la indie rock, The Pixels s-a cristalizat într-o abordare personală a muzicii: uniunea catifelată dintre sintetizator și chitară.

Site: http://www.thepixels.ro

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC2bFw8gGAUzQGUyMFP_ET7w 

Jinxy Von D’ers - Fondată în 2016, sunt o trupă care dă un suflu nou scenei de Rock Alternativ din București. Hard & heavy, dar cu o melodicitate aparte, te vor face să dai din cap cu siguranță.

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCRl-PjQjAyS1d9dokjT6sVg

RSVP: https://www.facebook.com/events/174412766522045

Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin PayPal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.