Bilete Get inked when it's Safe @ Soundwaves Tattoo Studio - Soundwaves Tattoo Studio

Get inked when it's Safe @ Soundwaves Tattoo Studio

Soundwaves Tattoo Studio, București

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Datorită vouă și susținerii voastre am ajuns unul dintre cele mai iubite și apreciate saloane de tatuaje din tara, cu o comunitate plina de oamenii ce doresc sa simta si sa transmita emotii prin tatuajele lor, audio sau normale.

Asa cum spunem si mai sus, dorim și oferim siguranță, iar tocmai din acest motiv îți punem la dispoziție o variantă alternativă.
Îți achiziționezi acum voucher-ul și te bucuri de el când totul revine la normal!

Pe lângă asta îți oferim și un cadou!

Ne gândim în permanență la nevoile și dorințele tale, tocmai din acest motiv îți facem cadou o cană INKED EDITION cu mesaje de susținere. Împreună suntem mai puternici!

Cine suntem noi?

Noi suntem cei care oferim emoție pe piele. Da, ai auzit bine! Sounwaves Tattoo este primul si singurul salon de tatuaje audio din România. Ce înseamnă asta? Alegi un sunet, noi ți-l tatuăm pe piele și tu îl asculți oricand dorești cu ajutorul aplicației oficiale pe care o poti descarca.

Ce este acest voucher?

Voucherul reprezintă un discount din prețul final al tatuajului. Acesta va fi stabilit odată ce vei face prima vizită la salon. Poți alege dintre cele 4 variante de discount: 1000, 500, 450 - pentru un tatuaj audio, sau 200 de lei.

Când îl poți folosi?

Voucherul poate fi folosit în siguranță imediat ce depășim această perioadă neplăcută și este valabil până la dată de 31.12.2020.

De ce să alegi un astfel de voucher?

Având în vedere starea critică prin care trece întreaga țară, în momentul de față este imposibil să ne desfășurăm activitatea.
Soundwaves Tattoo Studio este un salon profesional de tatuaje și body-piercing din București. Salonul este autorizat si echipat conform standardelor europene. Aici veți găsi profesioniști care vă vor ajuta să plecați acasă cu tatuajul dorit indiferent de stilul ales, dar in mod special acesta este singurul salon unde poti sa-ti realizezi un tatuaj audio!

Sprijinul tau este important pentru noi si ne poti ajuta cumparand unul dintre cele 4 variante de vouchere, avem grija ca fapta ta sa nu ramana nerasplatita.

#GetInkedWhenItsSafe #StaiAcasa #SustineAfacerileLocale

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.