Bilete Brasov: General Levy live in Kruhnen Musik Halle Brasov - 15 feb '20, ora 23:00 - Kruhnen Musik Halle

Brasov: General Levy live in Kruhnen Musik Halle Brasov

Kruhnen Musik Halle, Brasov

sâmbătă, 15 februarie '20, ora 23:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Up Top General!Booyaka Booyaka

Vino pe 15 februarie să te distrezi la un concert de excepție alături de General Levy - incredibilul pionier al culturii jungle, un veteran veritabil pe scena urban-progresivă britanică, care s-a dezvoltat sub influența muzicii reggae și culturii africane în general. Paul Levy și-a consolidat o cultură muzicală masivă, încluzând felii consistente de ska, rock steady, jungle, garage, calypso, soul, hip-hop, drum’n’bass și reggae. El a fost mereu interesat să-și formeze propriul sound system, numit „Third Dimension”, iar acum va sărbători alături de noi 25 de ani de când ne-a arătat ce înseamnă jungle!!!

This is an evening not to be missed. A guaranteed sellout dance and a bangarang to live long in the memory.

General Levy, un veteran veritabil pe scena britanică urban-progresivă, s-a dezvoltat sub influența muzicii reggae și culturii africane în general. Grație fratelui său mai mare, Paul Levy și-a consolidat o cultură muzicală masivă, bazată pe ska, rock steady, jungle, garage, soul, hip-hop, drum’n’bass și reggae, creându-și propriul sound system - „Third Dimension”.

La doar 19 ani, General Levy a cucerit publicul cu entuziasmul resimțit la fiecare rimă sau piesă, atât solo, cât și cu brigada sa muzicală. Astfel, ajunge să obțină premiile „Cel mai bun album reggae”, „Cel mai bun single” cu piesa „Heat„ și „Cel mai bun MC”, iar după lansarea piesei „Incredible” cu M-Beat, nimic nu a mai fost la fel. A urmat o ascensiune bruscă pentru General, hitul ajungând în top 10 mondial și soundtrack-ul comediei „Ali G Indahouse„.

De la Garance Reggae Festival sau Summer Festival Jam la Reggae Sun Ska sau Realbeat Reggae Festival, General Levy a cucerit toate publicurile întâlnite cu prestațiile sale fascinante. Talentul incontestabil de MC, DJ, compozitor și producător relevă din colaborările de top cu DJ-ul jamaican Capleton, Sly & Robbie, Danakil și Desmond Dekker.

La 20 de ani după succesul fulminant de care s-a bucurat, General Levy revine cu aceeași abordare vizionară. Alegând să se înconjoare de muzicieni cât mai originali, ca Balik (Danakil), Big Red (Raggasonic), Papa Style și Baldas, el produce o operă eclectică ce îmbină perfect funk, hip-hop, jungle și reggae-roots.

 

www.general-levy.com/

www.facebook.com/generalevy

www.myspace.com/generalevy

www.xrayproduction.com   

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.