Bilete Galati: Scrisori pentru Moș Crăciun - 14 dec '22, ora 18:00 - Casa de Cultura a Sindicatelor

Galati: Scrisori pentru Moș Crăciun

Casa de Cultura a Sindicatelor, Galati

miercuri, 14 decembrie '22, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Îți era dor de un spectacole pentru copii plin de veselie?
Iubite de copii, personajele din trupa de animație Marili, au pregătit o surpriză pentru toată familia. Pe 14 Decembrie, de la ora 18.00, ești invitat să pășești alături de cel mic într-o lume de poveste pentru că pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Galati vor fi Profa De Distracție, Lușa, Patita, Fundița, tigrul Dodoroni dar și vulpița Marilu, în spectacolul interactiv Scrisori pentru Moș Crăciun.

Spectacolul este o creatie proprie a trupei Marili, o sceneta de Craciun, ce dureaza aproximativ o oră. Cele 3, Lușa, Patita și Fundița, au fost anul acesta alese de însuși Moș Crăciun, să adune, să citească și să pregătească scrisorile pline de dorințe, scrise de toți copiii din lume, doar că din neatenția cuiva, scrisorile au fost distruse. Alături de Profa De Distracție, de Dodoroni și de Marilu învață să fie prieteni, să nu se certe, să cunoască adevărata valoare a Sărbătorilor de Crăciun, să îi iubească pe cei din jurul lorși cu ajutorul copiilor prezenți, recuperează scrisorile. Pățaniile sunt haioase și educative. Nu vor lipsi muzica și jocurile, cele mai cunoscute melodii MARILI vor fi dansate în sincron cu publicul: “Ciocolata”, “Dansul prieteniei”, “Moș Crăciun, te iubim!”, “Mos Craciun e-aproape de noi”, “Spiridusii lui Mos Craciun”, ‘’Noapte de vis’’, Ne învârtim “, “Distractie”, “Dansul lui Dodoroni” și multe altele. Cu peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube, melodiile MARILI sunt fredonate de copii din toate grădinițele și școlile din România și se aud zilnic pe Itsy Bitsy FM. Cu siguranță ați făcut măcar o dată “Dansul Prieteniei”, acum e timpul să ne și cunoaștem!

Sfat: Cumparati biletul spectacolului si puneti-l in ghetute, de Mos Nicolae!

*Copiii pana in 2 ani pot fi tinuti in brate, fiind necesar doar 1 bilet.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.