Bilete Galați: Pe o pânză de paianjen - 30 iun '20, ora 19:00 - Casa de Cultura a Sindicatelor

Galați: Pe o pânză de paianjen

Casa de Cultura a Sindicatelor, Galati

marți, 30 iunie '20, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Evenimentul/Surpriza anului in teatrul romanesc!
Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. In cazul in care evenimentele se amana sau se anuleaza, veti fi informati in timp util. Multumim!

Intreaga echipa a celebrului spectacol “All inclusive” – actori, regizor, producator , dramaturg – pregatesc, in premiera absoluta, o noua productie teatrala de exceptie:

Andu isi anunta sotia ca a doua zi va pleca la manastire.De tot .Iritata de ceea ce pare a fi o gluma nesarata in miez de noapte , Alma , sotia lui Andu, incepe razboiul.Se hotaraste inclusiv sa plece ea prima .Sa se “ mantuiasca “ inaintea lui .Sunt convocati prietenii.Fiecare tabara primeste intariri . Surprizele se tin lant. Iar finalul………. lasa urme adanci.

O poveste intensa , care seduce spectatorul cu hohote de ras in spatele carora se construiesc lumi in care “ adevarul nu este intotdeauna cel mai cinstit raspuns pentru celalalt” .

Medeea Marinescu ,Vlad Zamfirescu , Mirela Oprisor , Andi Vasluianu  si Diana Roman, protagonistii acestui spectacol, realizeaza o exceptionala performanta artistica , purtand publicul , cu talent si rafinament , printr-un carusel de emotii.

Distributie ( in ordinea aparitiei ) :

Vlad Zamfirescu – Andu
Medeea Marinescu – Alma
Mirela Oprisor – Lori
Andi Vasluianu – Petru
Diana Roman – Doroteea

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.