Bilete Gala EUROPAfest - 18 mai '19, ora 19:00 - Teatrul Odeon

Gala EUROPAfest

Teatrul Odeon, București

sâmbătă, 18 mai '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

EUROPAfest 26 o poveste de succes Gala - cel mai așteptat eveniment al festivalului

EUROPAfest, singurul festival din Europa ce reunește patru genuri muzicale – jazz, blues, pop și clasic, se apropie de finalul ediției cu numărul 26. Gala EUROPAfest va avea loc sâmbătă, 18 mai, la Teatrul Odeon, începând cu ora 19:00.

Cele mai bune trupe „crème de la crème” din festivalul de jazz Bucharest International Jazz Competition și laureați ai concursului Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti se vor întâlni pe scena Sălii Majestic pentru a oferi un regal muzical. Biletele se pot achiziționa de la Teatrul Odeon sau online.

O vorbă cântată la saxofon, un gând șoptit la chitară, o amintire transpusă la pian, sunete de vioară, contrabas sau percuție au spus povestea EUROPAfest. Timp de zece zile, festivalul va aduce muzică bună în București și Sibiu, scenele sale găzduind peste 300 de artiști din toate colțurile lumii. Ritmuri variate din 31 de țări, concerte pline de energie și originalitate care au captivat audiența, prieteniile legate între participanți, poveștile depănate în timpul concertelor, sălile pline și surprizele neașteptate au definit ediția cu nr. 26 a festivalului. 

Nu rata cel mai asteptat concert EUROPAfest 26 !

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.