Bilete Gala de Balet "Carmen Sylva" - 20 ian '20, ora 20:00 - Teatrul National Bucuresti

Gala de Balet "Carmen Sylva"

Teatrul National Bucuresti, București

luni, 20 ianuarie '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Nume mari ale baletului vin în România, în data de 20 ianuarie 2020, de la ora 20:00, Sala Mare a Teatrului Național din București, pentru un spectacol unic, dedicat reginei Elisabeta a României (Carmen Sylva), patroană a artelor, fondatoare a unor instituții caritabile, poetă, eseistă și scriitoare.

Pe scenă vor urca mari artiști precum celebrii Iana Salenko și Dinu Tămăzlăcaru, prim-balerini la Staatsballett Berlin, Brooklyn Mack, International Principal Guest Artist, Francesca Velicu, demi-solistă la English National Ballet, pentru prima dată pe o scenă din România după ce a câștigat premiul Olivier; Julian MacKay, prim-balerin la Mikhailovsky Theatre din Rusia și Marina Minoiu, balerină la Royal Danish Theatre.

Gala de Balet „Carmen Sylva”, un spectacol Ars Gratia Regalia, va pune în scenă un adevărat labirint al emoțiilor, marcat de tot ceea ce înseamnă pentru cultura noastră personalitatea lui Carmen Sylva. Vom regăsi fragmente ale baletului clasic sub semnătura unor mari și importanți coregrafi precum Sir Frederick Ashton, Johan Kobborg, Mauro de Candia, coregrafii inspirate din magia pădurii și momente ale marilor povești de iubire. De asemenea, coregraful Andrei Cozlac, va crea, în premieră un moment dedicat Reginei Scriitoare, Carmen Sylva.

Iana Salenko –Staatsballett Berlin

Dinu Tămăzlăcaru –Staatsballett Berlin

Brooklyn Mack – Independent Artist

Julian Mackay –Mikhailovsky Theatre

Francesca Velicu –English National Ballet

Marina Minoiu - Royal Danish Ballet

Henry Dowden - English National Ballet

Rin Okuno – Opera Națională București

Robert Enache - Opera Națională București

Cristian Preda - Opera Națională București

Tudor Moldoveanu - Czech National Ballet

Cu participarea pianistei Ana Silvestru și a violonistului Rafael Butaru.

 

REGIA ARTISTICĂ: Alice Minoiu (face parte și din distribuție)

ORGANIZATOR: Asociația Literati

PARTENER DE COMUNICARE: PiArt Vision

 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturesti, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in țară.