Bilete Frumoasa și Bestia & Live piano - 17 nov '19, ora 12:00 - Club Hush

Frumoasa și Bestia & Live piano

Club Hush, Pitesti

duminică, 17 noiembrie '19, ora 12:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

”Frumoasa și Bestia”. Magia unei povești fermecătoare e și mai mare atunci când muzica îți cântă în urechi în tonuri majore, dar în suflet se face cald de duioșie...
În jurul intrigii binecunoscute se învârt un Lumière hazliu, un Gaston ridicol prin ignoranță și aroganță, un tată cu profilul geniului aiurit, un prinț fermecat care învață iubirea și Belle - frumoasa care îi cucerește pe toți prin înțelepciune și rafinament...
Umorul dă tonul, ca în fiecare adaptare Teatropolis Junior, dar lirismul își croiește loc pentru ilustrarea sentimentului înălțător pe care îl creaza virtuțile și sentimentele nobile.
Cântecele, în acompaniament de pian Live, interactivitatea și frumusețea poveștii vă așteaptă într-un spectacol în premieră, să vă ofere porția de râs dar și de inspirație.
 
La finalul piesei de teatru copiii vor avea ocazia să își prelungească bucuria într-un atelier de creație pe tema spectacolului, oferit gratuit de Teatropolis Junior.
    
     Distribuție: Elena Vasilică, Daniela Niculae, Sebastian Paul
     Scenariu & Regie: Sebastian Paul
     Muzică: Elena Vasilică 
     Pian: Tibi Băncilă 
 
Durata spectacolului: 50 min
Durata atelierului de creație: ~25 min
Locație: Club Hush, str. Panselelor, Pitești
 
Părinții au INTRARE LIBERĂ!
 
Locurile nu sunt alocate dar sunt limitate. Achiziționează-ți biletul din timp și alege-ți locul în sală, unde te invităm să te instalezi începând cu ora 11:00. 
 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.