Bilete Frumoasa Belle si Bestia la Artist Café - 27 oct '19, ora 11:00 - Caravana Teatru la Cinema la Artist Cafe

Frumoasa Belle si Bestia la Artist Café

Caravana Teatru la Cinema la Artist Cafe, București

duminică, 27 octombrie '19, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

S-a întâmplat odată ca un negustor, odi­nioa­ră foarte înstărit, irosindu-și averile, să fie nevoit să se mute într-o mică fermă de la țară, împreună cu cele trei fiice ale sale.

Viata lor in schimb nu era in totalitate fericita deoarece fetele mai mari  erau foarte ne­mul­țu­mite de cele întâmplate, dar mezina, care se numea Bela, încercă să-și mângâie tatăl și să transforme umi­la lor locuință într-o casă primitoare.  

Într-o zi însă cand  omul se hotărî să plece într-o călătorie în­depărtată surorile mai mari îl rugară să le aducă la în­toarcere niște cadouri scumpe, dar Bela de-abia în­drăz­ni să îi ceară tatălui să îi culeagă un trandafir. Nenorocul a fost ca tatăl sa rupă un trandafir din grădina unei bestii care i-a cerut în schimb una din fiice drept prizioniera. Bela le spuse că din moment ce ea abă­tuse nenorocirea asupra familiei sale, numai ea singură tre­buia să sufere pentru asta.

O poveste fermecatoare plina de intrigi regale, dragoste si emoții.

Actorii vor da viață personajelor: Bela, Bestia, Prințul, Paulina, Alisia, Tatăl, Vrăjitoarea și Matilda

Spectacol live de teatru cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 4 ani.
Durata: 45 de minute

Pret bilete - 25 lei copii, 25 lei adulti
Biletele la acest spectacol se pot achizitiona doar on-line.

Artist Café – Centrul Vechi, Strada Lipscani 30 -34, Etaj 2, Bucuresti (in cadrul magazinului Diverta)
Ocuparea locurilor in sala se va face în ordinea sosirii la spectacol. Vă rugăm să vă prezentați cu biletul la intrarea în sala cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

Powered by Teatru la Cinema
www.teatrulacinema.ro

 


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.