Bilete Frozen Regatul Inghetat - 28 oct '19, ora 18:00 - Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu

Frozen Regatul Inghetat

Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu, Sibiu

luni, 28 octombrie '19, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Spectacolul EVENIMENT “FROZEN, REGATUL ÎNGHEȚAT” vine in PREMIERA la Teatrul Național “Radu Stanca” din Sibiu pe 28 Octombrie 2019 de la ora 18,00.

Theater du Soleil Entertainment și echipa musicalului “Frozen Regatul Înghețat”, vă invită să luați parte la un spectacol de excepţie LIVE, cu personaje îndrăgite și cunoscute, atât de cei mici cât și de cei mari. După reprezentațiile de succes de până acum, spectacolul vine in PREMIERA la Sibiu, cu o adevărată surpriza pentru toţi copii.

Este un show grandios, un spectacol muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm, care îi vor purta pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Hans, Kristoff , Olaf și multe altele.

De ce nu ar trebui să ratați așa ceva?Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua noastră poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec și dans. Va fi bucurie! Într-un cuvânt : copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii? Vă așteptăm alături de o echipă de profesioniști.

În rolurile principale îi veți putea aplauda pe: Emil Mitrache (Americanul), Ana Maria Caliţa, Adi Câmpurean,Johnny Badulescu, Alexa Vangu (Lexa), Ioana Lucia Berechet, Adina Răducan, Doru Ben, Bogdan Acatrinei, Florea Bogdan, Adi Dima,Andreea Enciu, Andrea Dumitrescu, Marina Flueraşu, Ionela Andreea Buzatu, Daniel Biţescu si trupa de dans .

Decorurile au fost o inovație folosindu-se tehnica de proiecție high- tech 3D virtual reality background, combinată cu efecte de lumină și cu elemente de mobilier real, o premieră pentru un spectacol de teatru românesc.

Regia: Elena Nicolau
Compozitor: Nicolae Caragea (Rep. Moldova)
Scenariul: Zully Mustafa
Coregrafia: Momo Sanno
Scenografia: Ovidiu Pascal
Costume: Geanina Punkoști.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.