Bilete Freestay live in Sufrageria True - 23 feb '19, ora 22:00 - True Club

Freestay live in Sufrageria True

True Club, București

sâmbătă, 23 februarie '19, ora 22:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sâmbătă, 23 februarie, facem un super party alături de prieteni si lupii FreeStay! Vă așteptăm în Sufragerie să ne energizăm cu băuturi super bune și să dansăm până în zori pe melodiile bine cunoscute de prieteni: "Prietena ei", "Intre noi nu mai e nimic", "Din întâmplare", "Altfel de magie", "Trebuia sa fii tu" și "Las-o...".

Noi spunem ca e unul dintre cele mai bune LIVE-uri din România. Hai să te convingi!

 

Biletul de intrare include un shot la bar.

Bilet: 30 RON 

Dupa achizitia biletului va rugam sa ne contactati daca doriti o rezervare la masa.

 

Vă așteptăm pe Covaci 19. Info & Rezervări: 0727.488.087

 

True Club a aparut in peisajul cluburilor bucurestene la finalul lunii Octombrie a anului 2010. In acest scurt timp am devenit un reper al distractiei de calitate si al muzicii live in capitata si, in special, in Centrul Vechi!

Este un loc in care, daca ajungi o data, te simti ca in familie. Un loc cu oameni faini, cu cover-uri dupa piesele tale preferate cantate de Emanuel Mirea Band si Doru Isaroiu & True Band, Friends, Freestay si multi altii. Nu ne oprim aici! In fiecare joi, LIVE Band Karaoke gazduit de artisti consacrati, seri in care aveti ocazia sa ne demonstrati talentul pe scena alaturi de un band profesionist. Nu in ultimul rand, organizam petreceri private fix pe gustul tau!

Am gazduit evenimente si concerte cu cele mai importante formatii din Romania: Taxi, Loredana Groza, Vama, Iris, Horia Brenciu & HBOrchestra, Margineanu, Partizan, Florin Chilian, Directia 5, Smiley, Mandinga, Zdub si Zdub si multi altii.

 

www.trueclub.ro

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.