Bilete Fotograf, filmari evenimente - Sedinte foto - Bucuresti

Fotograf, filmari evenimente - Sedinte foto

Bucuresti, București

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Fotografia o consider o disciplina, dincolo de arta. Un domeniu atat de vast unde perseverenta si rabdarea, pasiunea, implicarea, deschiderea catre noi perspective, flexibilitatea si comunicarea sunt indispensabile pentru a fi considerat intr-adevar un fotograf profesionist.
Colaborez bine cu toti cei implicati atunci cand trebuie sa optimizam timpul si resursele sau cand elaboram proiecte complexe

Nunta sau evenimentele la care participi sunt un spectacol în care trebuie sa “joci” cat mai natural, sa uiti de toate si sa fii tu însuti. Fie ca vorbim despre filmare evenimente, fotografie de nunta, fotografie de botez, de eveniment, sau de portret, ea reuseste sa ma transforme într-un prieten discret, cu o camera în mana, care surprinde fericirea, lumina din ochi, nostalgia, puritatea oamenilor din fata mea.

 Am o experienta bogata ca fotograf, cameraman evenimente. Ceea ce imi place la evenimentele pe care le fotografiez este faptul ca ele te tin in priza tot timpul. Trebuie sa fii atent mereu la fiecare detaliu, sa ii surprinzi in fotografii pe toti participantii si sa fii atent sa nu intample ceva ce nu ai imortalizat pe camera. In functie de evenimentul la care particip in calitate de fotograf  sau cameraman evenimente corporate, nunta, botez, evenimente sportive, imi adaptez tehnicile de fotografiere sau filmare evenimente de la caz la caz si aleg solutii tehnice corespunzatoare.

 

 Filmarile se realizeaza cu dslr si stabilizator pe trei axe.

  Preturile fara voucher pot creste in urmatoarele situatii:

 -distanta de desfasurare a evenimentului mai mare de 50 de km fata de Bucuresti,

 -numar de invitati la nunta mai mare de 130, numar de invitati la botez mai mare de 60, botezul are ca desfasurare ziua de sambata.

 -sedinta foto se desfasoara in studiou

  Inainte de achizitionarea voucherului, asigurati-va de disponibilitatea zilei evenimentului prin trimiterea unui email.

 

Voucherele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange