Bilete Folk Rock Fest Piatra Craiului - 15-17 aug '19 - Parcul Național Piatra Craiului

Folk Rock Fest Piatra Craiului

Parcul Național Piatra Craiului, Zărnești

15-17 august '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Folk Rock Fest Piatra Craiului, cel mai verde festival de muzică rock, rock alternativ, indie și folk din Romania, propune o experiență inedită celor care vor să-și petreacă 3 zile într-un parc național și să participe la concerte și petreceri în aer liber, la activități interesante în natură și workshopuri creative.

Prima zi a festivalului, joi, 15 august, se va deschide cu Mr. Jurjak, The Mono Jacks, Toulouse Lautrec, The Case, Nourunegru, Emeric Imre si Daniel Fat, Hoinarii Craiului.
 
Vineri, 16 august vor concerta la Folk Rock Fest Piatra Craiului Vita de Vie, Implant pentru Refuz, Luna Amara, The Different Class, Tapinarii, Bucium, Ovidiu Scridon, Dinu Olarasu, Raluca Cismaru, Ion Marinescu Turla. Cea de-a treia zi de festival, sambata, 17 august vor urca pe scenele din Piatra Craiului Coma, Trooper, Byron, Robin and the Backstabbers, Via Daca, Titus Constantin, Daniel Iancu, Florin Thomits.

Folk Rock Fest Piatra Craiului este un proiect unic in Romania, un festival cu muzică bună, amenajare realizată de artisti plastici, activități în natură, workshopuri, sport si bună dispoziție care se subscriu devizei: “Să multiplicăm prin artă valoarea naturii, nu să o distrugem!”. Primul festival dedicat naturii, Folk Rock Fest Piatra Craiului este amplasat pe malul Bârsei, în spatele scenei principale fiind profilată silueta muntelui supranumit ”Craiasa Carpatilor”.

Festivalul va avea un spatiu de camping de 5000 de corturi dotat cu toalete, dusuri, paza si bar. Campingul este pozitionat langa zona de festival, iar pretul este de 30 lei de persoana.  In situl festivalului vor fi: zona de plaja cu pufuri si hamace, loc de joaca pentru copii, diverse jocuri și activitati interesante pentru participanti, zona de party dar și  ecrane pe care se vor vedea imagini cu animalele salbatice surprinse de camerele de supraveghere ale parcului national. Cele 16 hectare pe care se va desfasura Folk Rock Fest Piatra Craiului vor fi amenajate doar cu materiale prietenoase pentru mediu, cu arhitectura si scenografie inspirata din natura si mitologia spectaculoasa a parcului national. Festivalul va fi totodata cadrul unde se pun bazele unei miscari care sa aduca artistii plastici in natura si care va purta numele ART Station. Tot in cadrul festivalului veti descoperi expozitii foto inedite

Atat in zona de camping, cat si in zona de festival accesul se face numai pe baza de bratara. Copiii pana in 12 ani au intrarea gratuita si vor avea bratari speciale. 

Excursiile, atelierele, spectacolele si seminariile din timpul zilei sunt incluse in pretul biletului.

Intregul concept este gandit sa aduca cat mai aproape de oameni experienta naturii salbatice, emotia pozitiva pe care natura o provoaca, fara a deranja salbaticia. Ziua vor fi organizate diferite excursii si activitati creative, iar seara va aduce concerte și petreceri.

Festivalul isi propune sa nu foloseasca pe cat posibil recipiente din plastic, sa stranga selectiv deseurile si sa fie un exemplu de festival cu adevarat verde. O intreaga campanie va fi sustinuta in acest sens pe retelele de socializare, in consens cu miscarile: #trashtag si #plasticfree.

Programul activitatilor va incepe la ora 11 dimineata cu excursii tematice, ateliere creative, jocuri si spectacole pentru copii, petrecere pe plaja, excursii cu bicicleta, excursii si activitati la Muzeul Pietrei Craiului, activitati si seminarii interactive si originale concepute de echipa Parcului National Piatra Craiului, organizatiile de mediu partenere, Salvamont Zarnesti si Cercetasii Romaniei. Excursiile si programul zilei vor fi comunicate pe statia radio a festivalului, dar vor fi afisate si la infopoint.

De la ora 16 vor incepe concertele la Scena Folk, de la 18 cele de la Scena Rock, iar dupa ora 24, vor fi petreceri cu DJ. Iubitorii Folkului vor avea o zona speciala amenajata unde vor putea canta si povesti impreuna.

Prin participarea la acest eveniment posesorul biletului isi da acordul de a fi fotografiat si filmat in spatiul de eveniment, in scopul promovarii evenimentelor organizatorului.