Bilete FOLK 4 YOU - 26 oct '17, ora 20:30 - Casa Avram Iancu

FOLK 4 YOU

Casa Avram Iancu, Brasov

joi, 26 octombrie '17, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Va invităm cu drag la evenimentul interactiv FOLK4YOU. Cei 4 protagonisti principali: Codrut Dumitru Beleaua, Nae Berechet, Iulia Caraiman si Claudiu Palalae, vor sustine in prima parte a evenimentului un recital format din melodii de ei selectate, urmand ca in cea de a doua parte da cânte melodiile selectate de voi, din caietetele ce le veti gasi pe mese

Fiecare dintre cei 4 pot avea invitati sau..."protejati" . Acestia vor evolua în pauza dintre cele două parti ale evenimentului si neaparat in duet cu sustinatorul lor.
Mai exista posibilitatea ca 3 dintre voi sa puteti canta alături de ei...Tot ce trebuie sa faceti este sa ne anuntati...cu care dintre cei 4 si ce melodie.

Bilete 15 lei anticipat, 20 lei in ziua evenimentului.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.