Bilete Festivalul Ceau, Cinema! ediția a 6-a - 18-21 iul '19 - Timisoara

Festivalul Ceau, Cinema! ediția a 6-a

Timisoara, Timisoara

18-21 iulie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ca în fiecare miez de vară din ultimii 5 ani, Timișoara intră într-o aventură cu film european și lubeniță în loc de popcorn. Ediția #Șase! e dedicată filmului ‘noir’, cu câteva mostre de la maeștrii germani, mistere palpitante, anchete polițiste, faună din zona subterană, villaini celebri, vampiri și, inevitabil, femei fatale. Apropo, între musafirii speciali se numără Maria Drăguș, Mălina Manovici și Villainul absolut, Vlad Ivanov, și alți profesioniști din filme-killer.

Nu vor lipsi suspecții principali: #șase filme suculente în competiția Ceau, documentarele proaspete de Docminică, Filmele Bănățene, dar și descoperiri noi. Pe scurt, cinema pur-sânge. Scena crimei: Grădinile și curțile Timișoarei, cinematograful sătesc de la Gottlob (primul cinema recondiționat în mediul sătesc).

Dacă îți curge filmul prin vene, atunci îți iei abonament din timp cu 60 de lei, acces la toate proiecțiile din festival. Cinefilii înrăiți, care vor să susțină festivalul, își iau ‘pachetul’ de 100. În acest pachet, alături de abonament, primești, la alegere, o traistă sau tricou din colecția Ceau!, plus un set de stickere desenate toate de artiști cumsecade, precum Sorina Vazelina, Răzvan Cornici sau Livia Coloji

Cea de-a şasea ediţie a Ceau, Cinema! va avea loc în perioada 18-21 iulie, la Timişoara şi Gottlob, prima localitate rurală din România cu un cinematograf renovat. Ceau, Cinema! este un festival dedicat filmului european, organizat de Asociaţia Marele Ecran şi Asociaţia Pelicula Culturală. Proiectul este organizat cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC).

Evenimentul este realizat de voluntari şi susţinut de: postul de televiziune TNT România, Vitas România, Groupama Asigurări, Conceptual Lab by Theo Nissim, Consulatul Germaniei la Timişoara, Institutul Francez din Timişoara, Centrul Cultural German din Timişoara, Institutul Goethe, Fundaţia Art Encounters, Porsche Timișoara, Restaurantul Vinto, Hotel Timișoara, Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara, Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timişoara, Direcţia Judeţeană de Cultură Timiş, Teatrul Auăleu, Anim`est, Institutul Polonez din Bucureşti, Primăria Gottlob.

Parteneri media: Kiss FM, Ziarul Metropolis, Radio România Cultural, All about Romanian Cinema (AaRC).                         

Grafica ediției este realizată de Andrei Săvescu.

Abonamentele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.