Bilete Festivalul Artelor si Prieteniei ILVA FEST - 29-31 iul '21 - Comuna Lunca Bradului

Festivalul Artelor si Prieteniei ILVA FEST

Comuna Lunca Bradului, Lunca Bradului (Mureș)

29-31 iulie '21

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Începând cu anul 2015, Asociația Culturală Patria Fest organizează la Lunca Bradului, județul Mureș, în ultima decadă a lunii iulie, un eveniment deja foarte îndrăgit și cunoscut la nivel național: ILVA FEST - Festivalul Artelor și Prieteniei. Dacă în primul an au avut loc două ediții, din 2016 festivalul se desfășoară o dată pe an, fiind o frumoasă întâlnire cu muzica, poezia, umorul, artele plastice, cântecul și dansul popular. În 2020 am fost nevoiți sa restrângem foarte mult partea artistică a festivalului din motive binecunoscute, concentrându-ne pe o acțiune umanitară prin care școala din comuna Lunca Bradului a fost dotată cu cărți, aparatură și diverse alte material didactice.

Cea de a opta întâlnire va avea loc în perioada 29-31 iulie 2021, de data aceasta, o întâlnire și cu artiști din alte țări.
Printre invitați se vor număra: Suba Attyla & The Soulful Band (Ungaria), Lily Drumeva (Bulgaria), Nightlosers, Spitalul de Urgență, Adi Beznă &Andrei Maftei, Trupa folk Ilva Fest, Raluca Angel & Vlad Miriță, The Groovie Bastards, Alesia, Bianca & Emy Drăgoi, Anca Sigartău, Vali Petcu, Iulia Bădulescu, Cristi Corcioveanu & Cezar Popescu, Ionuț Mangu.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, benzinăriile Rompetrol, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier, oriunde în țară.