Bilete FestiKids - FamilyFest Island - 25 sep '21, ora 10:00 - FamilyFest Island

FestiKids - FamilyFest Island

FamilyFest Island, București

sâmbătă, 25 septembrie '21, ora 10:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sunteti pregatiti pentru o experienta sociala inedita, intr-o atmosfera aparte si cu muzica live de calitate?

Haideti la Festi Kids, pe 25 septembrie, pe insula de pe Lacul Fundeni!
Veti avea parte de o experienta gigantica cu T-REX Parc, un parc de dinouzauri reprodusi in marime naturala, o atractie pentru cei mici, dar si pentru cei mari, care-si pot petrece timpul in aer liber inconjurati de dinozauri.
Suntem siguri ca va era dor de concertele in aer liber si de distractie, asa ca, pe 25 septembrie dam startul distractiei si avem multe surprize pregatite pentru voi!
Bibi & Antonio Pican, cei mai indragiti artisti ai momentului, va dau intalnire sambata, 25 septembrie, intr-o atmosfera de vara, la un super concert live, incepand cu ora 18:30.
Deasemenea, pe insula va asteapta ateliere de creatie pentru copii, spectacole de magie si iluzionism,  personajele preferate din desene animate , dar si un spectacol sustinut de Galeria BumBum,la ora  12:00, spectacol care  isi doreste sa creeze buna dispozitie pe toate palierele de varsta ale spectatorilor.  Adolescentii si adultii prezenti la spectacole vor descoperi ritmuri muzicale cunoscute, (reggae, rock, pop sau blues), reinventate si recalibrate pentru a putea capta atentia copiilor de toate varstele.Versurile melodiilor sunt vesele si amuzante, contribuind astfel si ele la entuziasmul si buna dispozitie generala.
Prezenti la eveniment vor fi si cei de la 6teen, de la ora 16:45.
Si asta nu e tot...Pentru a experiementa gusturi si mancaruri delicioase, pe insula vom avea si o zona de street food, cu zeci de stiluri de cooking si delicatese culinare.

Desfasurator eveniment:
Galeria BumBum-ora 12:00
6Teen-ora 16:45
Bibi & Antonio Pican- ora 18:30


Festi Kids-un festival pentru intreaga familie!

Accesul se face conform normelor în vigoare, adică au voie la concert fanii vaccinați cu schemă completă, pentru care au trecut deja 10 zile de la rapel, cu dovadă de test rapid, nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR făcut în ultimele 72 de ore, teste făcute în locații ACREDITATE, dar și cu dovadă de anticorpi (pentru persoanele care se află între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării).

Conform Hotararii nr.73 din 23.09.2021, adoptate de Guvernul Romaniei in data de 23.09.2021, persoanele de pana la 12 ani , nu mai au obligativitatea prezentarii unui rezultat negativ al unui test   RTPCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore.

Mentionam ca se vor face teste contracost la locatie, in ziua evenimentului!

La cumpărarea biletelor veți fi rugați să bifați cum veți veni la concert: cu dovadă de vaccinare printată, dovadă de test rapid/PCR printată sau cu dovadă de anticorpi, tot printată.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.magazindebilete.ro

 si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay.p

Insula de pe lacul Fundeni, Aleea Tibiscum nr.71-75