Bilete Femei de Manhattan (Spectacol realizat cu studenții TeenMedia Academy) - 21 oct '19, ora 20:00 - Artist Café (Clădirea Diverta, etaj 2) - Lipscani 30

Femei de Manhattan (Spectacol realizat cu studenții TeenMedia Academy)

Artist Café (Clădirea Diverta, etaj 2) - Lipscani 30, Bucuresti

luni, 21 octombrie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Gen: comedie Autor: John Patrick Shanley Regie: Patricia Ionescu Distribuție: Cristina Apostol, Florentina Țifescu, Mădălina Dima, Bogdan Stroe, Iulian Babulea

O comedie în care e ușor să te regăsești, să empatizezi cu personajele, și să-ti dai seama că orice problema poate fi rezolvată, atâta timp cât o accepți ca pe o parte din ține.

Ca într-un episod din bine-cunoscutul serial Sex and the City, Rhonda, Billie și Judy sunt trei femei de succes, prietene de-o viață, cum nu se poate mai diferite, fiecare cu o problemă distinctă, dar în esență aceeași: dragostea. Vidul care se formează atunci când o ai și cel care apare atunci când nu o ai, le complică viață pe zi ce trece tot mai mult.


Se amuză, se sprijină, se critică una pe cealaltă și ajung într-un final să-și rezolve dramele una celeilalte, în urma unei serii de evenimente mai mult sau mai puțin fericite, dar pline de umor. Femei de Manhattan este o comedie în care e ușor să te regăsești, să empatizezi cu personajele, și să-ti dai seama că orice problema poate fi rezolvată, atâta timp cât o accepți ca pe o parte din ține.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.