Bilete Fat Frumos si Ileana Cosanzeana - 25 nov '17, ora 11:00 - Club The Hub

Fat Frumos si Ileana Cosanzeana

Club The Hub, București

sâmbătă, 25 noiembrie '17, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sâmbătă (25 noiembrie 2017), de la ora 11.00, la Club The HUB (Str. Bărăției, nr. 31 - lângă Magazinul Cocor), actorii Teatrului Dubee Doo vă invită la spectacolul de teatru pentru copii “Făt Frumos și Ileana Cosânzeana”.

Făt Frumos și Ileana Cosânzeana trec printr-o serie de aventuri inițiatice, întâlnesc personaje amuzante care îi ajută să descopere că dragostea adevărată există.

Vă invităm într-o poveste încântătoare, emoționantă, dar și plină de haz, presărată cu momente muzicale și interactive, o poveste care ne arată că visele se implinesc atunci când crezi in ele.

Preț bilete – 35 lei/copil (părinții au acces gratuit)

Pentru rezervări, vă rugăm sunați la telefon: 0771 554 716 / 0766 499 571 sau sa ne scrieți la e-mail: [email protected]

Vă așteptăm cu drag!

Distribuție: Adina Stan, Cristina Pleșa, Razvan Dragu. Scenariu: Adina Stan.

Pentru informaţii suplimentare referitoare la programul teatrului, vă rugăm consultaţi pagina de facebook https://facebook.com/teatruldubeedoo, pagina de instagram https://www.instagram.com/teatruldubeedoo și blogul https://teatruldubeedoo.wordpress.com

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.