Bilete Fara Zahar - Concert marti da’ macar nu-i 13 - 14 mai - Quantic

Fara Zahar - Concert marti da’ macar nu-i 13

Quantic, București

marți, 14 mai

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

PROGRAM EVENIMENT: 19:00 -> ACCES PUBLIC 20:00 -> Concert FARA ZAHAR Diabetici sau nu, avem un anunț care să-ți ridice dacă nu glicemia, măcar părul de pe mână. După succesul răsunător al concertului din 1 martie care ne-a scăpat de corvoada luatului de mărțișoare, formația care știe că zahărul e rău, inestimabila formatie Fără Zahăr revine la Quantic, tocmai din Dorohoi, pe 14.05.2024 cu un nou concept.

Ne adunăm marți pe 14 mai, să batem cele 3 ceasuri rele. Cursa-i oricum jumate câștigată, că e marți, da' măcar nu-i 13, așa că ar trebui sa nu fiți ghinioniști și să prindeți bilete dacă le luați din timp. Aviz celor care o lasă pe ultima sută de metri.

Ca de obicei, concertele Fără Zahăr sunt recomandate tuturor, mai puțin celor care nu știu de glumă!

 

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.

Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permis în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.

Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis în baza unui bilet valabil de acces.

Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.

Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).

Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.

Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condiţiile meteorologice.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților