Bilete Family Arena pe Familyfest Island - FamilyFest Island

Family Arena pe Familyfest Island

FamilyFest Island, București

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Gata cu săgețile și bilele de spumă în canapea sau sub frigider. Zona de luptă Family Park este locul perfect pentru a te distra!
Situat în București, în T-Rex Parc, Family Park asigură oaspeților un mediu unic și captivant, cu teme de luptă, cu atracții interesante, sigure și adaptate jocului de familie. Centrul nostru de divertisment format din Pac Pac Arena și Airsoft Arena se concentrează pe interacțiunea tuturor participanților, de la mic la mare și este potrivit atât pentru cei mai competitivi, cât și pentru cei ce sunt în căutare de relaxare.

Pac Pac Arena – Parc de distracție cu arme cu bile din spumă, aruncări cu inele ”Family Time”, trageri în Angry Dino Arena

- include 2 runde de 10 minute de persoana la arena cu arme cu bile din spumă

- 10 inele la zona de îndemânare “Family Time”

- 15 trageri ( câte 5 la fiecare ținta X 3 ținte) la Angry Dino Arena

Airsoft Arena – trageri la țintă Airsoft și Tir cu Arcul

- include 4 trageri la țintele pe care le doresti

Family Park oferă familiilor locul în care pot veni și lăsa stresul si problemele pe „câmpul de luptă”.

Pentru evenimente speciale vom aloca Game Masters (arbitrii) în arenele noastre și vom juca moduri de joc minunate precum ..

  •   Capture the flag
  •   Protect the king
  •   Casa de PacPac
  •   Cops and Terrorists
  •   Doctor
  •   Human vs Zombie
  •   Last man standing
  •   și altele!!! Fiecare mod de joc are reguli și obiective diferite, ce mențin jocul distractiv.

Avem o selecție de arme din care puteți alege și puteți chiar să vă aduceți blasterul preferat de acasă! (atâta timp cât este compatibil cu muniția noastră)

Vă puteți opri din plimbare pentru 1 joc sau puteți organiza oricând o petrecere sau un eveniment de corporate team building cu noi! Family Park este un loc perfect pentru distractie!

Adresa: Insula de pe lacul Fundeni, Aleea Tibiscum nr.71-75 (waze : Familyfest Island)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.