Bilete EUROPAfest: Workshop STEVE WRIGHT - 4 iul '22, ora 14:00 - Palatul Regal - Muzeul National de Arta al Romaniei - Sala Auditorium

EUROPAfest: Workshop STEVE WRIGHT

Palatul Regal - Muzeul National de Arta al Romaniei - Sala Auditorium, București

luni, 4 iulie '22, ora 14:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Workshop: STEVE WRIGHT | Australia – Drummer
EUROPAfest prezinta “Tips for Playing in a Jazz Rhythm Section

Cu o experienta de peste treizeci de ani ca baterist si percutionist in industria muzicala australiana, Steve Wright a avut o cariera uimitoare interpretand o paleta larga de genuri muzicale - jazz, big band, blues, funk, teatru muzical si orchestra. Steve a evoluat alaturi de o multitudine de trupe si artisti din Australia, Noua Zeelanda, dar si international, inclusiv doua aparitii anterioare la EUROPAfest in 2016 si 2019.

In 2018, prin amabilitatea Pro Music Australia, Steve a devenit ambasador pentru compania Bosphorus Cymbal Company din Istanbul.

 

EUROPAfest revine in forta ! Bucuresti, 1 – 9 iulie

Savureaza serile fierbinti de vara pe acorduri de jazz.

Artisti din 23 de tari aduc in festival un mix eclectic de stiluri si ritmuri pentru gusturi diverse. “Jazz lover” sau nu, vino la Sala Auditorium a Palatului Regal pentru o experienta sonora inedita – concerte, recitaluri, seri de jam sessions, spectacole de gala…jazz, jazz, jazz……se asculta, se simte, se traieste, se viseaza…

Unic in Romania, in 2005 Festivalul International EUROPAfest a fost primul eveniment caruia Casa Regala i-a acordat Inaltul Patronaj, iar din 2015 este festival EFFE | Europe’s finest festivals, titulatura oferita de Comisia Europeana si Parlamentul European.

EUROPAfest 2022 – It’s all about live quality music !

 

Mai multe detalii pe www.europafest.ro

Organizator: jmEvents