Bilete EUROPAfest 2022: OPENING GALA CONCERT - 1 iul '22, ora 20:00 - Palatul Regal - Muzeul National de Arta al Romaniei - Sala Auditorium

EUROPAfest 2022: OPENING GALA CONCERT

Palatul Regal - Muzeul National de Arta al Romaniei - Sala Auditorium, București

vineri, 1 iulie '22, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

OPENING GALA CONCERT – JAZZ AT THE PALACE


Artisti: castigatorii „Deutscher Preis“, Oscarul muzical al Europei.
PETER AUTSCHBACH - “Best guitarist” 2021, 2019, “Best song” 2021
SAMIRA SAYGILI - “Best singer” 2019

Invitati: artisti din Italia, SUA si Indonezia.

PETER AUTSCHBACHBest guitarist” 2021, 2019, “Best song” 2021 

Peter Autschbach este un artist plurivalent, care compune, interpreteaza, conduce ateliere de muzica, scrie carti si manuale, sustine turnee internationale. Instrumentist talentat si-a format un stil autentic sub indrumarea legendarului chitarist american de jazz, Joe Pass, care a cantat deseori alaturi de Oscar Peterson si Ella Fitzgerald. A studiat jazz-ul in Koln, avut peste 1000 de reprezentatii, concerte in New York, Cairo, Singapore, Tokyo sitoata Europa.  

 

SAMIRA SAYGILI - “Best singer” 2019 

De origine turca, Samira Saygili este o cantareata si compozitoare cunoscuta din Germania. A studiat muzica clasica, canto jazz la Maastricht si mai tarziu psihologia muzicii. O artista surprinzatoare, ea s-a remarcat ca solista, in formule de duo sau in trupe, cat si prin cantecele compuse sau versurile pieselor scrise. A participat in productii muzicale diverse si a sustinut turnee in toata Europa. 

 

EUROPAfest revine in forta  ! Bucuresti, 1 – 9 iulie  

Savureaza serile fierbinti de vara pe acorduri de jazz. 

Artisti din 23 de tari aduc in festival un mix eclectic de stiluri si ritmuri pentru gusturi diverse. “Jazz lover” sau nu, vino la Sala Auditorium a Palatului Regal pentru o experienta sonora inedita – concerte, recitaluri, seri de jam sessions, spectacole de gala…jazz, jazz, jazz……se asculta, se simte, se traieste, se viseaza…  

Unic in Romania, in 2005 Festivalul International EUROPAfest a fost primul eveniment caruia Casa Regala i-a acordat Inaltul Patronaj, iar din 2015 este festival EFFE | Europe’s finest festivals, titulatura oferita de Comisia Europeana si Parlamentul European.  

Mai multe detalii pe www.europafest.ro  

Organizator: jmEvents 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.