Bilete EUROPAfest 2019 - Dan Papirany, Steve Wright & Marsh Robinson - 9 mai '19, ora 19:00 - Teatrul Odeon

EUROPAfest 2019 - Dan Papirany, Steve Wright & Marsh Robinson

Teatrul Odeon, București

joi, 9 mai '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Opening Gala Concert - Spring on Jazz Notes Eveniment sub Inaltul Patronaj al Casei Regale
Artisti din Italia, Israel, Australia, Noua Zeelandă si Romania.


Dan Papirany Trio
Dan Papirany | Israel - pian
Steve Wright | Australia - tobe
Marsh Robinson | Noua Zelanda - bass
 
Special Guess: Gabriele Agosta | Italia - pian

 

Pe 9 mai - Ziua Europei, publicul larg este invitat la Opening Gala Concert - EUROPAfest 2019.  In cadrul Spring on Jazz Notes va veti intalni cu invitatii speciali ai festivalului - Dan Papirany Trio format din Dan Papirany / Israel - pian, Steve Wright / Australia - tobe, Marsh Robinson / Noua Zelanda - bass, precum si cu extraordinarul pianist de jazz Gabriele Agosta / Italia un adevarat urmas a lui Michel Petrucciani.  

 
EUROPAfest este un festival de anvergura, derulat in Bucuresti si Sibiu, care aduce anual in Romania peste 300 de artisti din 45 de tari. 
Festivalul are un concept unic, singurul din Romania care reuneste jazz, blues, pop si muzica clasica in acelasi eveniment. 
 
Sub sloganul „It’s all about live, quality music!” EUROPAfest sarbatoreste 26 de ani de concerte, intalniri de neuitat cu muzicieni de pe toate continentele, o combinatie inedita de inovatie, creatie, emotii, public extaziat, atmosfera și eleganța.
9 mai, va rezerva muzica buna, invitati prestigiosi, bucurie si emotii - iata coordonatele primei seri de festival, Opening Gala Concert EUROPAfest - Spring on Jazz Notes.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.