Bilete EU nu contez - 27 feb '20, ora 19:00 - Sala Luceafărul

EU nu contez

Sala Luceafărul, București

joi, 27 februarie '20, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

V-ar plăcea să vedeți un spectacol incitant, comic și misterios?!
Piesa este o poveste despre prietenie, iubire, omul de lângă tine. Este o poveste despre cineva care poate salva lumea, o persoană care trăieşte chiar lângă noi şi nu o băgăm în seamă... Este o poveste despre aproapele tău. Este despre mine, despre tine, despre noi toti... Despre nevoi. Si tristeti. Si iubiri. Si supărări. Si griji. Si eroi....
 
Subiectul este pe cât de sensibil pe atât de actual, spectacolul fiind foarte bine primit atât de publicul tânăr cât și de cel mai in vârstă. Dovada, o reprezintă numeroasele reprezentații avute atât în țară cât și în străinătate:
 
    Teatrul Național București: salile Studio, Atelier si Amfiteatru 
    Teatrul Național Iași: sala Mare
    - stagiunea 2017 Teatru in TVR
    - Teatrele: "George Bacovia" Bacău, "Fani Tardini" Galați, "George Ciprian" Buzău, "Alexandru Davila" Pitesti, "Centrul Cultural Reduta" Brasov, "Teatrul Tineretului" Piatra Neamț și Casa de Cultură Mangalia
    - Teatrul Elisabeta din București 
    - Teatrul Appollo din Paris. 
 
Distribuția se bucură de o echipa de 9 actori valoroși, în frunte cu domnul Marian Râlea, caștigător al premiului pentru cel mai bun actor de teatru, UNITER 2016 și al premiului pentru cel mai bun actor în rol principal la Festivalul Internațional de Dramaturgie Contemporană - Brașov 2017.   
 
Muzica interpretată live, la nai (muzica clasica) și voce (interventii cu muzica popalara), de către artista Narcisa Băleanu și un decor inedit, sunt alte două dintre atracțiile acestui spectacol. 

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.