Bilete ENGLISH NATIONAL BALLET – GISELLE – AKRAM KHAN - 8 iul '18, ora 19:00 - Happy Cinema

ENGLISH NATIONAL BALLET – GISELLE – AKRAM KHAN

Happy Cinema, București

duminică, 8 iulie '18, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Lăudată ca fiind o capodoperă a dansului, Giselle, producția English National Ballet, poate fi vizionată pe marele ecran. Fiind unul dintre cele mai cunoscute spectacole de balet romantic, Giselle a fost reinterpretată de faimosul Akram Khan. Cu costume realizate de Tim Yip, câștigător al premiului Oscar (Crouching Tiger, Hidden Dragon), piesa a câștigat un Premiul Olivier în 2017 (Outstanding Achievement in Dance).

NEW YORK TIMES ‘o reinterpretare inteligentă și frumoasă a unui balet clasic’

THE DAILY EXPRESS (UK) ‘Giselle a fost transformată pentru English National Ballet de Akram Khan în evenimentul anului în lumea baletului. Zguduitor de frumoasă și absolut devastatoare, piesa este un triumf electrizant pe care niciun fan al dansului sau al teatrului nu ar trebui să-l rateze’

THE SUNDAY TIMES (UK) ‘ Giselle de Akram Khan este emoționantă, modernă și vivantă’

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.