Bilete Ella Bella - Tu ai inimioară? - 24 oct '19, ora 18:00 - Casa Sindicatelor Zalau

Ella Bella - Tu ai inimioară?

Casa Sindicatelor Zalau, Zalau

joi, 24 octombrie '19, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

În această toamnă Ella Bella pornește într-o nouă aventură,doar că acum îi va avea alături și pe prietenii săi: Dodo, Lala și frații Bubu-Rica.

Timp de 60 de minute cei 5 îi vor încânta pe cei mici, dar și pe cei mari cu micile lor ghidușii și vor incerca să-l umanizeze pe robotelul Neo care vă întreabă: "Tu ai inimioară?" Da acesta este numele noului spectacol pe care Ella Bella&co il  vor susține în mai multe orașe din Transilvania și la care vă așteaptă pe toți. Și nu uitați... după colț așteaptă Turbi care va încerca iarăși să strice buna dispoziție prin aparițiile sale " necontrolate". Așadar, prietenii din YUPILANDIA vă invită la încă o seară memorabilă de cântec, suspans și bună dispoziție. Ne vedem cât de curând!!!!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Pret bilet: 45 lei