Bilete Elida, Asociatia Artistilor Anonimi - 27 oct '17, ora 20:00 - Sala Heliade - Locatie inactiva

Elida, Asociatia Artistilor Anonimi

Sala Heliade - Locatie inactiva, București

vineri, 27 octombrie '17, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Elida, personajul acestei monodrame, este o actriță trecută de prima tinerețe care, în așteptarea distribuirii în rolul la care a visat toată viața artistică, Ofelia din Hamlet, isi rememoreaza cariera de la rolurile de compoziție la cele de comedie, trecand de la furie la extaz, de la lacrimi la râs molipsitor, de la umbre la lumină, de la tăcere la cuvânt revelator.

De pe scaunul spectatorului, Elida este, însă, mai mult decât o actriță deprimată care trece prin crize de identitate. Elida este o colecție de oglinzi, o invitație greu de refuzat la o introspecție dură. Elida nu poate fi privita fără să TE privești, fără să îți pui problema că ai avut și tu momente crunte de îndoială, de disperare, că te-ai pierdut în „roluri mărunte” care nu te-au pus în valoare, că te-ai „căutat” inutil în mici „replici” de umplutură, că te-ai negat și abandonat unor cauze (a se citi „roluri”) care nu au făcut decât să-ți irosească talentul și curajul, tinerețea și energia…>> - Andreea Calin -https://cameramea.wordpress.com/2017/05/09/multumesc-elida-si-eu-sunt-dependenta/

<<Asociația Artiștilor Anonimi>> este o oglindă a neîmplinirii în viața teatrală - si nu numai - unde talentul, pasiunea și dragostea pentru scenă, nu sunt întotdeauna apreciate la justa lor valoare și nu reprezintă garanția succesului în carieră. O piesă despre regrete și neîmpliniri, despre bucurii și dorințe ascunse, despre speranță, despre viața în anonimat."

ELIDA: Delia Hriscu-Badea
Scenariul, Regia si Ilustratia Muzicala: Florin Antoniu
Producator: Cristian Hriscu-Badea

Spectacolul a primit premiul "Best One Man Show" la Festivalul Internațional de Teatru Independent - Constanța - FITIC 2017.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.