Bilete Elena Gheorghe: Concert Aniversar - 20 de ani - 23 mai, ora 20:00 - Sala Palatului

Elena Gheorghe: Concert Aniversar - 20 de ani

Sala Palatului, București

joi, 23 mai, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Elena implineste 20 de ani

2024 este an aniversar pentru cantareata Elena Gheorghe care implineste 20 de ani de cariera, 20 de ani de muzica, timp in care a cucerit inimile oamenilor cu melodiile ei, a fascinat prin reinventarea si usurinta cu care a abordat mai multe genuri muzicale.

Pentru a sarbatori acest eveniment artista pregătește unul dintre cele mai complexe concerte facute pana acum.

Unde? La Sala Palatului. Când: pe 23 mai.

Show-ul va cuprinde povestea carierei ei, toata muzica pe care a lansat-o de-a lungul timpului, o biografie a artistei pusă in scena in cea mai frumoasa poveste.

Una dintre surprizele evenimentului este lansarea unui nou album de muzica pop, dupa mai bine de 10 ani.


   “Este un eveniment important si foarte emotionant pt mine! Va fi un show la care ii invit cu mult drag atat pe cei care mi-au fost alaturi in toti acesti ani, cat si pe cei care au curiozitatea sa vada un spectacol ce aduce emotie, dans si mai ales bucurie.

Voi canta de la piesele care m-au consacrat, latino, pop, dance, pana la muzica armaneasca si populara, adica pana la radacini.

Pregătim o nebunie frumoasa pentru ca voi imbraca genurile muzicale pe care le-am cântat,  intr-o haina noua. Alături de mine vor fi prieteni si colegi vechi ce mi-au marcat cariera , și alături de care sunt  sigura ca v-ati dori sa ma revedeti pe scena, dar vor fi si colaborari muzicale la care nu va asteptati, muzica noua de pe albumul ce va fi lansat in acea zi.


Vor urca pe scena peste 50 de dansatori și 30 de instrumentisti. Iar întregul concert este despre muzica și dragoste, prietenie și bucuria de a fi împreuna.
Va fi memorabil. Abia astept!

Copiii cu varsta mai mica de 7 ani nu platesc bilet si pot avea acces doar impreuna cu unul dintre parinti . Parintele trebuie sa detina bilet iar copilul nu va avea loc pe scaun.