Bilete ELECTRIC CASTLE 2023 - 19-23 iul '23 - Castelul Bánffy - Bonțida

ELECTRIC CASTLE 2023

Castelul Bánffy - Bonțida, Bonțida

19-23 iulie '23

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ediția a 9-a a festivalului Electric Castle va avea loc între 19 și 23 iulie 2023. Odată cu anunțarea datelor de desfășurare, organizatorii vin și cu primele noutăți pentru sutele de mii de fani pregătiți să (re)trăiască experiența unică a festivalului din Bonțida. The Chemical Brothers vin la EC alaturi de Macklemore, Iggy Pop, Sigur Rós, Pendulum, Nothing But Thieves, George Ezra, Tash Sultana, Peggy Gou, NovaTwins, Hospital Records, Netsky, Ameme si multi altii.

Electric Castle este un festival de muzică, artă și cultură, care adună oameni din diverse categorii sociale într-un loc unic pentru a experimenta împreună o lume a creativității și comunității. 

A fost desemnat în 2019 Best Medium-Sized European Festival și este singurul festival care oferă experiența completă cu camping iar muzica rulează 24/24. 

Domeniul Castelului Bánffy din Bonțida găzduiește festivalul încă de la prima ediție și a devenit un adevărat simbol al muzicii pe harta Transilvaniei, locul în care poți lăsa rutina în urmă pentru a te bucura de o lume ideală construită în mijlocul naturii pentru 5 zile. 

Între 19-23 iulie 2023, muzica nu se oprște la castel, iar line-upul Electric Castle 9 aduce peste 200 de artiști rock, indie, drum and bass, house, tehno, world music și jazz pe cele 10 scene ale festivalului și noi nume de adăugat în playlistul tău. The Chemical Brothers, Iggy Pop, George Ezra, Pendulum, Peggy Gou, Sigur Ros, Nothing but Thieves și mulți alți artiști vor asigura o experiență eclectică.

Timp de 5 zile, participanții vor avea de explorat peste 40.000 mp cu jocuri, ateliere, talks, târguri vintage, activități sportive și petreceri, având opțiunea să se cazeze în EC Village și să se bucure de experiența completă de festival.

Meet Me At The Castle!