Bilete Educație digitală. Metode interactive de predare. - 7 nov '19, ora 17:30 - Sergiana Center

Educație digitală. Metode interactive de predare.

Sergiana Center, Brașov

joi, 7 noiembrie '19, ora 17:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

"Educație digitală. Metode interactive de predare." adresat cadrelor didactice.

Dascăli, părinţi şi bunici sunt aşteptaţi joi, 7 noiembrie, de la ora 17.30, la conferinţa Educaţie digitală - Metode interactive de predare. Evenimentul, care va ave aloc la Sergiana Center, este organizat de Muzeul Pedagogic din Braşov şi îi va avea ca invitaţi pe reprezentanţii Mozaik Education din Ungaria, care vor prezenta mozaBook şi mozaWeb. „Instruirea tinerilor a fost şi este o provocare omniprezentă. În acest context soluţiile hardware şi software pentru educaţie facilitează munca susţinută de cadrele didactice şi cresc atractivitatea materiei predate, implică mai mult elevii şi aduc satisfacţie părinţilor”, susţin organizatorii. Preţul biletelor este de 35 de lei .

Organizatorii mai spun că pe parcursul evenimentului, participanţii  vor avea ocazia să testeze cărţi digitale, conţinuturi pentru tablă interactivă, aplicaţii de realitate virtuală şi vor avea acces trei luni gratuit la aplicaţiile Mozaik Education.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.