Bilete Comic Con 2021 Summer Limited Edition si Expo Market - 26-29 aug '21 - Romexpo

Comic Con 2021 Summer Limited Edition si Expo Market

Romexpo, București

26-29 august '21

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sunteți pregătiți de un eveniment complet si in siguranta!? Comic Con se mută 95% în exterior, elimină sesiunile și pauzele!

Încă din februarie am urmărit cu foarte mult interes situația internațională a răspândirii noului CoronaVirus.
Pe tot parcursul acesta am fost optimiști și am luat în calcul orice scenariu pentru a fi pregătiți. Nu ne-am dorit să ajungem la o amânare a evenimentului, însă, în același timp, nu ne dorim să diminuăm calitatea și conținutul evenimentului. Astfel, pentru a ne asigura că atât invitații cu care am finalizat contractele, companiile care au confirmat participarea, cât și publicul pot participa fără nici o restricție, am decis să amânăm evenimentul pentru 26-29 august 2021.
Veşti bune pentru fanii La Casa de Papel. O actriţa din celebrul serial vine la Bucureşti. Va fi prezentă la ediţia din această vară a Comic Con. Este vorba despre actriţa Itziar Ituño, care-i dă viaţă inspectoarei Raquel Murillo (ulterior Lisbon, în echipa profesorului). Ea vine în ţara noastră chiar înainte de premiera celui de-al cincilea sezon din Casa de Papel. Itziar Ituño va fi prezentă la eveniment pe 28-29 August, sâmbătă (dupa-masă) la a doua sesiune şi duminică dimineaţă la prima sesiune.
Astfel, actriţa din La Casa de Papel se alătură celorlalţi actori deja anunţaţi: Eugene Simon (Lancel Lannister din Game of Thrones), Anna Shaffer (Triss Merigold în The Witcher şi Romilda Vane în Harry Potter), Ed Westwick (Chuck Bass din fenomenul Gossip Girl) şi a lui John Romero, cel care a creat jocurile Quake si Doom.

Organizatorii East European Comic Con au venit cu un set de măsuri pentru organizarea evenimentului în vara acestui an. Acestea sunt:
-accesul verificat (vaccinare sau test covid), numărul de participanţi limitat (5000), sesiuni de maxim 5 ore, cu pauze de dezinfectare între acestea şi mască de protecţie.

În primele două zile (26-27 august), evenimentul este dedicat celor care doresc să viziteze standurile expoziţionale şi magazinele prezente, iar în 28-29 august va avea că invitaţi actori din seriale populare.
Evenimentul se desfăşoară la Romexpo in aer liber iar biletele se gasesc pe iabilet.ro 
 
Tickets:

Comic Con Expo Market:

Joi 26 August: 16:00 - 20:00

Vineri 27 August 

 

East European Comic Con Summer Limited Edition:

Sâmbătă 28 August 

Duminică 29 August 

 

 
Atentie! E-ticket-ul reprezinta un bilet valid cu care se poate face accesul la eveniment.
Acesta nu este transmisibil sub nici o forma comerciala unei alte persoane si nu poate fi imprimata decat o singura data!
Pastrati e-ticket-ul intr-un loc sigur pentru a evita situatiile neplacute de furt / pierdere / deteriorare!
La intrarea in eveniment, biletul va fi scanat, iar participanti vor primi acces in perimetrul de eveniment. Parasirea perimetrului de eveniment inainte de terminarea programului duce la pierderea accesului.
Vanzarea acestui bilet de catre persoane si entitati neautorizate nu este posibila si este ilegala. 
Biletele vandute prin platforma VIAGOGO sunt anulate automat. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.