Bilete E.M.I.L. live – In The Box Session 4 (concert online) - Online

E.M.I.L. live – In The Box Session 4 (concert online)

Online, Romania

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Un nou concert pe platforma Overground Showroom: E.M.I.L. live – In The Box Session 4

Vineri, 19 iunie, de la ora 20.00, pe platforma Overground Showroom are loc premiera online a concertului susținut de trupa E.M.I.L. în cadrul sesiunii live In The Box Session 4 filmată în iunie 2020!

Bilete de acces online la concert pot fi cumpărate de pe www.iabilet.ro la prețul de 29 de lei. După cumpărarea biletelor, veți primi la scurt timp un email cu credențialele de login în platforma Overground Showroom, unde veți avea acces la concert timp de o lună din momentul premierei. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom ce au optat pentru un plan tarifar recurent (lunar, anual etc.).

E.M.I.L. – Încrederea e un joc (live @ In The Box Session 4, 2020)

In The Box este o serie de mini concerte live desfășurate în atmosfera industrială dar prietenoasă a depozitului Music Gear în care sunt puse la treabă cunoștințele tehnice, echipamentele și imaginația pentru a crea un cadru inedit, adaptat fiecărui artist. Concertele sunt filmate de echipa Ekous Film iar începând cu episodul 4 sesiunile In The Box sunt realizate în parteneriat cu Overground Music și difuzate în exclusivitate pe platforma Overground Showroom.

Înființată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe din România. Cu puternice rădăcini în punk, sound-ul lor a evoluat în ultimii ani în direcții alternative rock și post-hardcore. În 2007, E.M.I.L. au concertat în deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. În 2009 și 2010 au desfășurat 2 turnee naționale care au culminat cu lansarea DVD-ului "10 Ani de Abuzuri, Excese și Imoralități". Trupa are la activ 4 albume, cel mai recent fiind lansat pe 6 iunie 2015 la Universal Music România și intitulându-se I M E N S.

Despre Overground Showroom

OVERGROUND SHOWROOM este o bibliotecă video on demand dedicată concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video (cum ar fi Netflix). Catalogul conține concerte live ale artiștilor din România, filmate full HD și cu sunet de înaltă calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platformă vor fi direcționate către artiști.