Bilete E-an-na la Cluj| Turneu Viu - 19 oct '18, ora 21:00 - Flying Circus Pub

E-an-na la Cluj| Turneu Viu

Flying Circus Pub, Cluj-Napoca

vineri, 19 octombrie '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

E-an-na ajunge în toamna aceasta la Cluj pentru a-si promova noul single intitulat "Viu".

Daca pe timpul verii ne-am adunat cu totii pe la festivaluri sa generam amintiri frumoase, acum ne adunam pe la casele voastre pentru a le depana în spiritul lumii E-an-na, cu multa voie buna & chef de zâmbit.

Va asteptam cu drag. Ramâneti VII!

In deschidere sunt cei de la Eat Your Heart, o trupa tânara, ambitioasa si determinata, cu un stil ce îmbina mai multe sub-genuri din rock, metal si nu numai.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup

Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.