Bilete Dumbo cel isteț - 8 iun '19, ora 11:00 - Artist Café

Dumbo cel isteț

Artist Café , București

sâmbătă, 8 iunie '19, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cei mici sunt invitați să i se alăture faimosului elefanțel Dumbo în lunga și fascinanta sa călătorie în găsirea fluturașului său.

În drumul său, Dumbo va fi acompaniat, pe lângă micii spectactori, și de îngerașul său care îi va sta drept sfătuitor și îndrumător. Cu ajutorul copiilor, elefănțelul va reuși să răspundă ghicitorilor adresate de prietenii pe care îi va întâlni în calea sa și va reuși să destrame vraja Duhului. Odată ruptă vraja, acesta se va transforma în prinț și fluturașul într-o frumoasă prințesă.

Actorii vor da viață personajelor: Ursul, Crocodilul, Șarpele, Coco, Prințul Dumbo, Fluturașul, Îngerașul, Fifi, Duhul și Prințesa Fluture

Spectacol live de teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta între 4 și 9 ani.
Durata: 45 de minute

Artist Café – Strada Lipscani 30 -34, Etaj 2, București (în cadrul magazinului Diverta).
Rezervări la +40 756 777 577

Ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea sosirii la spectacol. Vă rugăm să vă prezentați cu biletul la intrarea în sala cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru a avea timp să vă comandaţi băutura preferată de la Artist Cafe.

Pentru a le asigura o bună vizibilitate celor mici, vă rugăm să îi lăsați pe ei să stea în față-central dacă este posibil, iar părinții să se așeze în partea din spate a sălii sau lateral.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.