Bilete Dumbo cel istet - 18 mar '18, ora 11:00 - Movieplex Cinema

Dumbo cel istet

Movieplex Cinema, București

duminică, 18 martie '18, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cei mici sunt invitați să li se alăture faimosului elefanțel Dumbo în lunga și fascinanta sa călătorie în găsirea fluturașului său. In drumul său, Dumbo va fi acompaniat pe lângă micii spectactori și de îngerasul său care îi va sta drept sfătuitor și îndrumător. Cu ajutorul copiilor elefăntelul va reuși să răspundă ghicitorilor adresate de prietenii pe care îi va întâlni în calea sa și va reuși să destrame vraja Duhului. Vraja odată ruptă, acesta se va transforma în print și fluturașul într-o frumoasă prințesă.

Un spectacol interactiv de păpuși în stil muppets, despre curaj și optimism, din care cei mici vor învăța că visele devin realitate atunci iți dorești cu adevărat.

Actorii vor da viață personajelor: Dumbo, Ursul, Crocodilul, Șarpele, Coco, Fifi, Fluturașul, Îngerașul, Duhul, Prințul Dumbo, Prințesa Fluture.

Spectacol live de teatru interactiv și cu păpuși recomandat copiilor cu vârsta între 4 și 8 ani.

Durata: 60 de minute.

 

Alocarea locurilor se va face în funcție de disponibilitatea locurilor la momentul achiziționării biletelor.

Vă rugăm să vă prezentați cu biletul la intrarea în sala cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

 

Prețul biletelor: 15 lei copii şi 25 lei adulți

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.