Restaurant Elias, Dublin
luni, 17 martie, ora 16:30
Meniul “Alexandru Comerzan” este obligatoriu și costă doar 30€ (acești 30 € se achită cash la intrare). Biletul include loc la masa langa scena. Pret bilet 74.80 EUR + comision emitere bilet 4.45 EUR.
Meniul “Alexandru Comerzan” este obligatoriu și costă 30€ / acești 30€ se achita cash la intrare). Biletul include loc la masa langa scena. Pret bilet 66.3 EUR + comision emitere bilet 3.94 EUR.
Meniul “Alexandru Comerzan” este obligatoriu și costă 30€ (acești 30€ se achita cash la intrare). Pret bilet 57.8 EUR + comision emitere bilet 3.44 EUR.
Meniul este obligatoriu si costă 20€ (acesti 20€ se achită cash la intrare). Pret bilet 25 EUR + comision emitere bilet 1.49 EUR.
Pret bilet 40 EUR + comision emitere bilet 2.38 EUR. Loc in picioare, varianta club, fără mâncare
Dublin eveniment St’Patrick’s Day. Show Live- Misha Miller & Band , Show Comedy Zebra Show (finaliștii iUmor România), Adrian Ursu (muzică), Igor Cuciuc (muzică), Alexandru Comerzan (bucatar, câștigătorul show-ului culinar “Chef la cuțite”).