Bilete Documentar: DAVID BOWIE IS - 24 mar '18, ora 18:00 - Happy Cinema

Documentar: DAVID BOWIE IS

Happy Cinema, București

sâmbătă, 24 martie '18, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Acest documentar este un tur al inovatoarei expoziții dedicate lui David Bowie de la Victoria and Albert Museum, Londra. Expoziția care a înregistrat cele mai rapide vânzări din istoria muzeului conține o colecție remarcabilă de costume originale ale artistului, versuri scrise de mână, fotografii și fragmente video cu Bowie, videoclipuri, decoruri, instrumente muzicale care au aparținut muzicianului și schițe cu grafica albumelor.

Documentarul poartă spectatorul intr-o călătorie fascinantă printre toate aceste frânturi din viața lui David Bowie, iar turul este presărat cu invitați speciali, cum ar fi designer-ul japonez Kansai Yamamoto sau solistul formației Pulp, Jarvis Cocker. Curatorii expoziției, Victoria Broackes și Geoffrey Marsh pun în contextul evoluției artistului David Bowie elementele expoziției ca videoclipuri, costume, notițe cu versuri, schițe de decoruri și fragmente de jurnal, pentru ca audiența să înțeleagă mai bine parcursul profesional al artistului, dar și personalitatea sa deosebită.

Subtitrat în limba engleză.

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.