Bilete DnDCoN IV - 13-14 iul - 1UP Gamers Pub

DnDCoN IV

1UP Gamers Pub, București

13-14 iulie

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General
Bilet Aventura

Iti ofera acces la alegere la una dintre cele 10 aventuri in limita locurilor disponibile. Cuprinde si Acces General pentru ambele zile.

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Alatura-te la o experienta de neuitat de Dungeons and Dragons la 1UP Gamers Pub Bucuresti. Pe 13 si 14 iulie esti binevenit fie ca esti incepator sau experimentat, pentru a te imbarca intr-o aventura palpitanta. Fie ca esti la inceput sau ca esti un veteran al jocului, Dm-ii nostrii priceputi te vor ghida prin lumea D&D-ului.
La 1UP Gamers Pub, vei gasi o mare comunitate primitoare, bautura si mancare, si tot ce ai nevoie pentru o seara de joc de neuitat.

*nu se permite bautura din exterior, iar pe partea de mancare puteti comanda de la partenerii nostri Jerry's Pizza.
Nu rata oportinitatea sa te vezi cu prietenii si sa-ti faci unii noi, in timp ce descoperi universul D&D (si altor Table Top Role Playing Games)>

Aventuri

Cavalerul Calamitatii: Consecinta Convalescentei
Level: 3
DM Alex (Lacrimi si Betivi)
Sambata

O sarbatoare locala, o legenda infioratoare, intrigi si un secret bine ascuns de zeci de ani.

Bizar Bazar Carnaval
Level: 3
DM Catalin
Sambata 

Te-ai saturat de aventuri periculoase? Te-ai saturat sa te tot feresti de sabii, cutite, sageti si pumni? Doresti o zi de relaxare si distractie? Ei bine, norocul tau se va schimba! Carnavalul a revenit in oras iar tu si prietenii tai veti lua parte la o zi de distractii pentru toata familia in Bizar Bazar Carnaval! Unde posibilitatea ca ceva interesant sa se intample pandeste la fiecare colt!

Tomb of the Archmage
Level: 5
DM Serban
Sambata
no Silvery Barbs

Zvonurile de prin taverne vorbesc despre o cameră ascunsă, un laborator uitat, folosit cândva de legendara vrăjitoare, Lady Leah. Descendentul ei, decanul Academiei Imperiale de Arte Arcane oferă o recompensă consistentă celor care se pot infiltra și cerceta acest loc pierdut. Vei găsi un cufăr misterios plin de secrete sau ceva mult mai periculos? Pregătește-te pentru puzzle-uri, capcane periculoase și o posibilă confruntare cu moștenirea unui puternic solomonar în această aventură captivantă one-shot!

The Hidden Shrine of Tamoachan
Level: 5
DM Vlad (Taverna Aventurilor)
Sambata
PHB
Aceasta este o aventură medium-hard care trebuie terminată într-un timp limită de 4 ore. Personajele vor fi alocate odată ce ați ajuns la masă. Așteptați-vă la morți frecvente! Orașul antic în ruine Tamoachan este cunoscut de câțiva savanți și căutători de comori aleși, care știu de el, dar nu știu exact unde se află. Undeva în interiorul sau sub ruinele sale, se află un sanctuar ascuns despre care se spune că este dedicat lui Zotzilaha, zeul vampir al lumii subterane. Aventurierii care găsesc acest loc vor fi cuprinși de atracția sa irezistibilă. The Hidden Shrine of Tamoachan este o aventură scrisă de Harold Johnson și Jeff R. Leason, care a debutat sub titlul Lost Tamoachan la convenția de jocuri Origins din 1979, unde a fost folosită în cadrul competiției oficiale D&D. Prima versiune publicată a aventurii a fost produsă în 1980.

The Lost Caverns of Tsojcanth
Level: 9
DM Andu (Taverna Aventurilor)
Duminica

Lasă-te intrigat de povestea lui Iggwilv, Regina Vrăjitoare, faimoasă pentru vraja Râsul Odios. În adâncul Munților Yatil se află Cavernele Pierdute ale lui Tsojcanth, ocupate în trecut de legendara arhimandrită Iggwilv, Regina Vrăjitoare. Deși Iggwilv a dispărut de mult, bârlogul ei nu a rămas deloc gol. Demoni, giganți și alte creaturi fantastice bântuie peșterile periculoase, iar apărarea magică a Reginei Vrăjitoare a rămas intactă. Recompensele pentru înfruntarea acestor amenințări sfidează imaginația. Se zvonește că Iggwilv a acumulat un tezaur magic de o valoare de neegalat, un tezaur atât de faimos încât zeci de aventurieri au pierit în căutarea lui. Publicată în 1982, aventura oficială Lost Caverns of Tsojcanth a fost o versiune extinsă și revizuită a The Lost Caverns of Tsojconth, o aventură de turneu creată de Gary Gygax pentru Winter Con V în 1976. Această adaptare aduce un omagiu originalului prin includerea unei foi de scor pentru jocul competitiv. 

Hidden Shrine of Tamoachan
Level: 7
DM Raul (Dungeon Master Next Door)
Duminica
Essentials

În aventura „Treasure of Talon Pass”, personajele jucătorilor explorează o garnizoană de munte antică în căutarea unui potir de jad despre care se știe că merită o mică avere. Dar calea către potirul de jad nu este ușoară. Un dragon și slujitorii săi kobolzi și-au stabilit reședința în garnizoană, iar câțiva soldați strigoi de demult încă bântuie sălile ei. Nici personajele voastre nu sunt singurii care caută potirul de jad. O trupă de mercenari orci cunoscuți sub numele de Nightfists urmăresc potirul. . . și au ajuns la temniță cu doar câteva minute înaintea voastra!

De-a Baba Oarba
Level: 6
DM Max
Duminica

Un fey-real adventure in lumea Pivnite si Balauri, unde la final, o surpriza neasteptata ii asteapta pe aventurieri!

Șoaptele Grădinii decadente
Level: 12
DM Mihai (Broken Compass)
Duminica

Luați parte la scrierea istoriei într-o lume magica plina de peripeții, intrând în pielea eroilor puternici și renumiți. Astfel, veți avea parte de primejdii, lupte, vorbe deșarte și cel mai important povești de spus și cântece de cântat. Va aștept la o aventura epica de proporții mărețe, mister și lupte. Sunt primiți toți aventurierii începători și aprenticii vrăjitorilor, însă și maeștrii arcanei și gladiatorii de renume. Caracterele fiind făcute și berile turnate tot ce trebuie făcut este sa ne distrăm.

Havoc at the Harvest Festival
Level: 5
DM Dana
Duminica 

Ai norocul să prinzi câteva zile de odihnă și distracție la Festivalul Recoltei. Ca să nu mai spunem că poți pleca cu buzunarele și mai pline! În mijlocul râsetelor, simți prezențe ciudate care te privesc din umbră. Poate că încă nu e momentul potrivit să lași deoparte armele și vrăjile...*nu se permite bautura din exterior, iar pe partea de mancare puteti

comanda de la partenerii nostri Jerry's Pizza.

Nu rata oportinitatea sa te vezi cu prietenii si sa-ti faci unii noi, in
timp ce descoperi universul D&D (si altor Table Top Role Playing Games)