Bilete Discoteca feat. Silvia Dumitrescu at Muzeul de Arta - 1 sep '17 - Curtea Muzeului de Arta

Discoteca feat. Silvia Dumitrescu at Muzeul de Arta

Curtea Muzeului de Arta, Cluj-Napoca

vineri, 1 septembrie '17

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Discotecă reconectează cluburile României de astăzi cu o istorie muzicală fascinantă, mai puțin cunoscută, și recompune contextele în care muzica românească de dans a interacţionat cu publicul ei, prin intermediul recitalurilor unor staruri locale ale muzicii pop din deceniile trecute și al unor DJ set-uri de muzică autohtonă. La început de toamnă în /FORM SPACE, Discotecă o aduce pe interpreta lansată în anii 80 - Silvia Dumitrescu.

Performer esențial al noului val RomPop, împins în stardom de piesele electronice ale lui Adrian Enescu sau Doru Caplescu, Silvia Dumitrescu ajunge alături de Discotecă la Cluj-Napoca în prima zi oficială de toamnă. Dans!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

 

*În cazul unor împrejurări de fapt imprevizibile și independente de voința organizatorului, cum ar fi ploaie, caniculă, furtună, probleme tehnice etc. evenimentul poate fi amânat sau poate fi mutat într-o locație nouă.
Taxa de participare la eveniment nu se returnează în cazul în care evenimentul este amânat, ci doar în cazul în care e anulat.