Bilete DISCOTECA '80 - 16 sep, ora 19:00 - Sala Polivalenta BT Arena

DISCOTECA '80

Sala Polivalenta BT Arena, Cluj-Napoca

sâmbătă, 16 septembrie, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

C.C. CATCH, RICCHI e POVERI, BAD BOYS BLUE, RYAN PARIS și KEN LASZLO, artiști de renume ai muzicii anilor '80, vor urca pe scena DISCOTECA ‘80 CLUJ 2023 sâmbătă, 16 SEPTEMBRIE, începând cu ora 19:00, la Sala Polivalentă BTarena din Cluj-Napoca, în cadrul celei de-a 6-a ediții a evenimentului. Show-ul de peste patru ore este organizat de Backstage Production, iar biletele cu prețuri speciale începând de la 159 lei vor fi disponibile din data de 23 noiembrie 2022,

Melodii precum „I Can Lose My Heart Tonight” - C.C. CATCH, „Mamma Maria” - RICCHI e POVERI, „You're A Woman” - BAD BOYS BLUE, „Only You” - SAVAGE sau „Dolce Vita” - RYAN PARIS se află și acum în amintirile din tinerețe ale milioane de oameni. În 16 SEPTEMBRIE 2023, publicul participant va avea ocazia să îi vadă și să îi asculte live pe îndrăgiții artiștii care au fascinat o lume întreagă. 

Concertul live DISCOTECA ‘80 este bazat pe un concept care are în centru plăcerea și emoția retrăirii atmosferei muzicale din acei ani. Show-ul este al 6-lea dintr-o serie de evenimente pe care Backstage Production le organizează anual, la Cluj-Napoca. La acest tip de evenimente participă zeci de mii de melomani din orașe precum Paris, Zürich, Sankt Petersburg, Varșovia, Praga sau Moscova. Backstage Production dorește să le ofere spectatorilor de la Cluj spiritul și atmosfera acestor adevărate explozii de nostalgie.


Despre artiștii ediției 2023

C.C. CATCH

C.C. CATCH, una dintre cele mai populare artiste europene de muzică pop a anilor ’80, denumită și regina muzicii Disco, este născută în Olanda, în 1958, într-o familie germană. A ajuns în topuri cu numeroase hit-uri precum „I Can Lose My Heart Tonight”, „Heartbreak Hotel”, „Cause You Are Young”, „Strangers By Night” și „Heaven and Hell”.

RICCHI e POVERI

RICCHI e POVERI este formația italiană devenită faimoasă în toată Europa odată cu melodia „Sará perché ti amo”, în 1981. Ulterior, muzicienii au dominat topurile muzicale din Belgia, Franţa, Austria, Germania şi Spania cu melodii precum „Mamma Maria”, „Acapulco”, „Voulez-vous danser”, „Dimmi quando” și „Che sara”

BAD BOYS BLUE

Formația disco BAD BOYS BLUE a fost înființată în anul 1984 în Germania. Trupa este cunoscută datorită hit-urilor internaționale „You're A Woman”, „Pretty Young Girl” și „Come Back And Stay”. De-a lungul anilor, formația și-a modificat componența de mai multe ori, iar în urma decesului lui Kenny Lewis, în 2012, John McInerney a rămas cel care încântă spectatorii cu melodiile BAD BOYS BLUE. De altfel, John este singurul membru prezent în toate componențele formației, de la înființare până astăzi. 

KEN LASZLO

KEN LASZLO este un cântăreț italian devenit celebru în anii ‘80 odată cu primul său hit, „Hey Hey Guy”, cu care a încântat discotecile acelor vremuri. Melodia care i-a adus un debut de succes a fost urmată de piesele „Tonight”, „1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8”, „Mary Ann”, „Everybody Is Dancing”, „Baby Call Me”, „Glass Man” și „Don’t Cry”.

RYAN PARIS

Fabio Roscioli, italianul cu numele de scenă RYAN PARIS, este un muzician și actor care și-a câștigat popularitatea internațională în 1983, cu hit-ul mondial „Dolce Vita”. În următoarea perioadă, artistul a ocupat locul 1 în topurile din aproape toate țările europene și a continuat să lanseze melodii până în anii ‘90. Începând cu anul 2010, acesta a revenit în atenția publicului cu piese ca „I Wanna Love You Once Again” și „Sensation of Love”. 

DISCOTECA ’80 CLUJ, la a 6-a ediție

DISCOTECA ’80 CLUJ se va afla la a 6-a ediție. De-a lungul celor cinci ediții anterioare organizate de Backstage Production, zeci de mii de oameni au dansat și s-au distrat alături de artiști precum Saragossa Band, Lian Ross, Ivana Spagna, Afric Simone, Kaoma, Mauro și Francesco Napoli (2022), Boney M, The show-a tribute to ABBA, Gazebo, Joy, FR David și Eruption (2021), Thomas Anders & Modern Talking band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle și Ottawan (2019), Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox (2018), Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy (2017), într-o Polivalenta plină-ochi de fiecare dată.

Informații despre bilete

TARIFELE BILETE CU PREȚ REDUS:

  •        PARTY ZONE (cu loc în picioare, în fața scenei) – 179 lei
  •        SEATING cat. 1 – 309 lei
  •        SEATING cat. 2 – 249 lei
  •        SEATING cat. 3 – 209 lei
  •        SEATING cat. 4 – 189 lei

 TARIFE BILETE CU PREȚ NORMAL:

  •        PARTY ZONE (cu loc în picioare, în fața scenei) – 199 lei
  •        SEATING cat. 1 – 329 lei
  •        SEATING cat. 2 – 269 lei
  •        SEATING cat. 3 – 229 lei
  •        SEATING cat. 4 – 209 lei

IMPORTANT: la prețurile biletelor afișate mai sus se adaugă comisionul de procesare a vendorului iabilet.ro.

ATENȚIE! Vă rugăm să NU cumpărați bilete de pe viagogo! Acest site nu deține drept de vânzare a biletelor la DISCOTECA '80 CLUJ.

Biletele în format fizic se pot achiziționa din magazinele Flanco, magazinul Muzica, de la Hard Rock Cafe și Club Quantic.

Copiii cu vârsta sub 10 ani au intrare gratuită la Party Zone, respectiv la toate categoriile cu locuri pe scaune, în cazul în care stau în brațele însoțitorului adult. Copiii cu vârsta de peste 10 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult. Minorii trebuie să fie însoțiți de cel puțin un adult.

AFTERMOVIE DISCOTECA '80 CLUJ 2022