Bilete DISCOTECA '80 - 2 iul '22, ora 19:00 - Sala Polivalenta BT Arena

DISCOTECA '80

Sala Polivalenta BT Arena, Cluj-Napoca

sâmbătă, 2 iulie '22, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cumperi minim 6 bilete,beneficiezi de reducere 20%. SARAGOSSA BAND, LIAN ROSS, IVANA SPAGNA, AFRIC SIMONE, KAOMA, MAURO si FRANCESCO NAPOLI, idoli ai muzicii anilor '80, vor concerta live in 2 iulie 2022, de la ora 19:00, la Sala Polivalenta BT Arena din Cluj-Napoca, in cadrul evenimentului Discoteca ’80. Show-ul de peste 5 ore este organizat de Backstage Production, iar biletele cu preturi promotionale incepand de la 119 lei vor fi puse in vanzare in data de 15 decembrie, ora 11:00.

Melodii precum ”Big Bamboo” - SARAGOSSA BAND, “Say You'll Never” - LIAN ROSS, “Call me” - IVANA SPAGNA, “Hafanana” - AFRIC SIMONE, ”Lambada" - KAOMA, “Buona Sera ciao ciao” - MAURO sau “Balla Balla” - FRANCESCO NAPOLI au fost si sunt fredonate de milioane de oameni, iar in 2 iulie 2022 spectatorii de la Cluj vor avea ocazia sa ii asculte live pe artistii care au fascinat o lume intreaga.

Concertul live Discoteca ‘80 este bazat pe un concept care are in centru nostalgia, placerea si emotia retrairii atmosferei muzicale din anii ’80. Show-ul este al cincilea dintr-o serie de evenimente pe care Backstage Production le organizeaza anual la Cluj. La acest tip de evenimente participa zeci de mii de melomani in orase precum Paris, Zürich, Sankt Petersburg, Varsovia, Praga sau Moscova. Backstage Production doreste sa le ofere spectatorilor de la Cluj spiritul si atmosfera acestor adevarate explozii de nostalgie.

Evenimentul va respecta normele in vigoare la momentul desfasurarii acestuia.

Artistii editiei 2022

SARAGOSSA BAND

Saragossa Band a devenit cunoscuta in anul 1978, odata cu lansarea piesei „Big Bamboo“. Au urmat apoi melodii precum „Rasta Man“ si „Zabadak“ care au ocupat in scurt timp prima pozitie in topurile muzicale din Germania. Urmatoarele piese, „Red Ginger“ si „Aiko Aiko“ au detinut si ele pozitii fruntase in topuri, insa hitul pentru care trupa este indragita si astazi este „Agadou“.

LIAN ROSS

Lian Ross este o cantareata si compozitoare europeana Hi-NRG/Eurodisco, cunoscuta pentru hiturile sale celebre „Say You’ll Never”, „Fantasy”, „Scratch My Name” si „It's Up To You”, hituri care i-au garantat un succes mondial si recunoastere internationala pana astazi.

IVANA SPAGNA

Ivana Spagna, cunoscuta si sub numele de Spagna, este o cantareata si compozitoare de origine italiana. Primul ei single solo a fost „Easy Lady”, single cu care a inregistrat un succes imens in toata Europa. Apoi a urmat „Dance, Dance, Dance” in 1987 si „Call Me”, care a avut, de asemenea, parte de un succes urias. Primul ei album, „Dedicated to the Moon”, a fost lansat in acelasi an si s-a vandut in peste 500.000 de exemplare.

AFRIC SIMONE

Afric Simone este un vocalist, muzician, artist de performanta, multi-instrumentist, dansator si animator mozambican. Acesta a intrat in topurile europene cu primul sau hit, „Ramaya”, in 1975, care a fost urmat de o alta melodie foarte populara in toata Europa, „Hafanana”, lansata tot in acelasi an.

KAOMA

Kaoma este o trupa francezo-braziliana infiintata in anul 1988. Formatia a cunoscut succesul un an mai tarziu, 1989, cu celebrul cover “Lambada” care s-a bucurat de o popularitate imensa in intreaga lume, dar mai ales in Europa unde a ajuns pe locul 4 in UK Singles Charts.

MAURO

Mauro este un cantaret italian cunoscut pentru melodiile lui in stilul Italo Disco. In a doua jumatate a anilor ‘80 a lansat mai multe melodii de succes care sunt ascultate si acum - „Lady Africa”, „Ole Ole” si, bineinteles, hitul sau principal - „Buona Sera Ciao Ciao” (1987). Acestea au rasunat in toate discotecile anilor ‘80  din Europa si URSS.

FRANCESCO NAPOLI

Solistul italian Francesco Napoli a devenit faimos prin lansarea melodie ”Balla Balla”, cel mai mare hit al sau, care s-a vandut in peste 12 milioane de copii in 44 de tari. Piesa a ajuns in top 5 American Billboard Charts. Apoi si-a continuat cariera cu alte hituri de Top Ten, ca: ”Lady Fantasy”, ”Marina Marina” cu foarte mare succes, mai ales in Spania, Italia, Franta, Austria, Suedia, Romania, Norvegia, Finlanda, Cehia si Ungaria.


Discoteca ’80 Cluj, la a cincea editie

Discoteca ’80 Cluj se va afla la a cincea editie. In septembrie 2021, la cea de-a patra editie a evenimentului, mii de oameni au dansat si s-au distrat timp de mai bine de 5 ore alaturi de Boney M, The show-a tribute to ABBA, Gazebo, Joy, FR David si Eruption. In 2019, la a treia editie, oameni veniti din intreaga tara si din strainatate s-au bucurat de concertele sustinute de Thomas Anders & Modern Talking band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle si Ottawan. In septembrie 2018, la a doua editie, spectatorii s-au simtit extraordinar la concertele Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue si  Samantha Fox, iar in 2017, intr-o Polivalenta plina-ochi ca de fiecare data, au cantat spre incantarea publicului Alphaville, Sandra, Londonbeat si Fancy.

Mai multe informatii despre concertul Discoteca ‘80 Cluj pot fi aflate de pe website-ul oficial discoteca80.ro, respectiv de pe pagina facebook.com/Discoteca80Cluj.

TARIFELE PRIMELOR 1500 DE BILETE CU PRET SPECIAL:

  • PARTY ZONE A (cu loc in picioare, in fata scenei) –159  lei
  • PARTY ZONE B (cu loc in picioare, in spatele Party Zone A) – 119 lei
  • SEATING cat. 1 – 259 lei
  • SEATING cat. 2 – 219 lei
  • SEATING cat. 3 – 189 lei
  • SEATING cat. 4 – 169 lei

TARIFELE BILETE CU PRET PROMOTIONAL PANA IN 22 MAI:

  • PARTY ZONE A (cu loc in picioare, in fata scenei) –179  lei
  • PARTY ZONE B (cu loc in picioare, in spatele Party Zone A) – 139 lei
  • SEATING cat. 1 – 279 lei
  • SEATING cat. 2 – 239 lei
  • SEATING cat. 3 – 209 lei
  • SEATING cat. 4 – 189 lei

TARIFE BILETE CU PRET NORMAL DIN 23 MAI:

  • PARTY ZONE A (cu loc in picioare, in fata scenei) –179  lei
  • PARTY ZONE B (cu loc in picioare, in spatele Party Zone A) – 139 lei
  • SEATING cat. 1 – 299 lei
  • SEATING cat. 2 – 259 lei
  • SEATING cat. 3 – 229 lei
  • SEATING cat. 4 – 209 lei

La pretul tuturor biletelor comandate se adauga comisionul de emitere bilet.

Biletele se gasesc in format electronic pe discoteca80.ro si iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Daca parintii aleg sa vina insotiti de cei mici, o vor face pe propria raspundere. Totodata, recomandam parintilor sa le asigure copiilor sub 10 ani caști de protectie. Minorii trebuie sa fie insotiti de un adult. Copiii cu varsta sub 12 ani au intrare gratuita la Party Zone, respectiv intrare gratuita la toate categoriile SEAT, in cazul in care stau pe același scaun cu insotitorul adult. Copiii cu varsta de peste 12 ani impliniti vor plati bilet cu pret de adult.


Organizatorii vor pune la dispozitie suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a primului artist cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cinci zile inainte de concert.

Va rugam consultati programul final si regulamentul de acces cu 3 zile inainte de eveniment pe discoteca80.ro, respectiv de pe pagina facebook.com/Discoteca80Cluj.